Τί προβλέπουν τα άστρα για το 2016

Το 2016 είναι η χρονιά που θα γίνουν τα μεγάλα ξεκινήματα σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Στην πράξη πλέον θα αναβαθμιστούν πολλά πράγματα και, μέσα από αυτό, θα εμφανιστεί η αναγκαιότητα μιας νέας πραγματικότητας η οποία θα έχει να κάνει με την αλλαγή της επικοινωνίας. Όλα αυτά όμως θα γίνουν με στόχο να ανέβει το επίπεδο της ενέργειας.
Η εκτόνωση μέσα από ξαφνικά γεγονότα τα οποία θα συμβούν, θα σε κάνουν να νιώσεις ότι έχεις γυρίσει για λίγο πίσω στο παρελθόν. Αλλά,
ευτυχώς, το νέο μήνυμα, που είναι η αλλαγή σε εσωτερικό κυρίως επίπεδο, το έχεις πάρει. Ο συμβιβασμός πλέον που έκανες παλιά δεν θα υπάρχει γιατί θα έχεις βρει περισσότερο την αλήθεια σου. Οπότε, οπλισμένος/η πλέον με μεγαλύτερο θάρρος αλλά και εμπιστοσύνη στον εσωτερικό εαυτό σου, τελικά θα δικαιώσεις και θα δικαιωθείς.
Όλο το παιχνίδι θα το παίξει η καρδιά σου. Γιατί θα μάθεις τι είναι αγάπη. Που δεν είναι συμπόνια ούτε καλοσύνη. Γιατί στην συμπόνια είναι δυο, αυτός που πονά και αυτός που συμπονάει. Στην καλοσύνη είναι δυο, αυτός που δίνει και αυτός που δέχεται. Μα στην αγάπη είναι ένα. Σμίγουν οι δυο και γίνονται ένα. Δεν ξεχωρίζουν. Το εγώ και εσύ αφανίζονται. Γιατί αγαπώ θα πει χάνομαι...ΤΟΞΟΤΗΣ

Ωριμάζεις και συγχρόνως παίρνεις τα ηνία της ζωής σου με ένα τρόπο πολύ αυταρχικό και δυναμικό. Ο λόγος είναι, ότι έχεις πλέον φτάσει σε ένα επίπεδο που έχεις αγωνιστεί πολύ σκληρά και δεν σε νοιάζει αν κανείς θα σε κρίνει ή σε καταδικάσει. Νιώθεις ήδη μέσα σου μια πολύ μεγάλη πίεση, η οποία προέρχεται από τον Κρόνο στο ζώδιό σου. Όλα εφεξής, είναι διαφορετικά από το παρελθόν κι εσύ γίνεσαι ο σοφός δάσκαλος του εαυτού σου. Τούτη, είναι μια κατάσταση ιδιαίτερη και μοναδική, την οποία θα πρέπει να την αγκαλιάσεις, κι όχι να την φοβηθείς. Το να μαθαίνεις μέχρι που φτάνουν τα όρια σου, είναι το πιο δυνατό κομμάτι της σοφίας που θα σου διδάξει ο Δάσκαλος Κρόνος. Έτσι, θα μάθεις να ολοκληρώνεις τους στόχους σου με ένα τρόπο σταθερό, αλλά και μια μέθοδο οργανωμένης τελειότητας που θα σου προσφέρει ασφαλή αποτελέσματα.
Μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου, θα δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο, κάνοντας επίσης ανοίγματα στους τομείς της προσφοράς και της υπηρεσίας. Δε θα αποφύγεις τις υπερβολές, αλλά συγχρόνως θα δουλεύεις σκληρά, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό, μιας και θα εργάζεσαι για συγκεκριμένες αξίες.
Από τον Σεπτέμβριο κι έπειτα, οι ευκαιρίες σου θα αυξηθούν με ένα τρόπο εύκολο και κυρίως επικοινωνιακό. Έτσι λοιπόν, θα αναλογιστείς ότι άξιζε τον κόπο η απομόνωση που βίωσες, αλλά και πιθανόν η αυστηρότητα την οποία χρησιμοποιούσες σαν όπλο απέναντι σε κάθε τι που σε ενοχλούσε ή σε έκανε να ξεπεράσεις τα όρια σου.
Στον ερωτικό τομέα, θα είσαι εκείνος που θα ρισκάρει γιατί θα αναζητήσει την αλήθεια αλλά και την ελευθερία του. Η εκκεντρική δημιουργικότητα θα είναι ένα κομμάτι που θα σε ιντριγκάρει για να κάνεις κάτι διαφορετικό. Η διάθεση να επιστρέψεις στην χαρά, θα σε οδηγήσει στην απλότητα και κυρίως στον αυθορμητισμό τον οποίο μπορεί να πίστεψες για ένα διάστημα ότι είχε χαθεί.
Η αλλαγή που επιβάλλεται να κάνεις, για να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά ή οικογενειακά θέματα, θα σε οδηγήσει να κάνεις κινήσεις ολοκληρωμένες, αλλά κυρίως, πιο μεθοδικές κι οργανωμένες. Να θυμάσαι ότι, όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, έχουν δημιουργηθεί μονάχα για να εξελιχτείς και να οδηγηθείς προς την αληθινή ελευθερία.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Τοξότη

1 Ιανουαρίου
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς γίνεται με τον καλύτερο τρόπο! Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα σου χαρίσει λάμψη κι αισιοδοξία, δίνοντας σου την ευχέρεια να περάσεις όμορφες στιγμές. Μέχρι τις 23 Ιανουαρίου που θα παραμείνει στο ζώδιο σου, θα δεις να σου ανοίγονται οι πόρτες διάπλατα. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις, θα σου προσφέρουν κάτι πολύ καλό.

6 έως και 9 Ιανουαρίου
Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου ή αρχές του δεύτερου, θα βιώσεις μια έντονη επιθυμία να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα οποιοδήποτε άτομο συναναστραφείς, νιώθοντας πλέον πιο ώριμος/η. Πιθανότατα, ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο να σε ελκύσει, νιώθοντας ότι η πείρα του μπορεί να σε καλύψει περισσότερο.

1 Μαρτίου
Ίσως να θελήσεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί ή και να δράσεις με τρόπο άκρως δυναμικό, αλλά τελικά να μην μπορέσεις να το κάνεις, παρασυρόμενος/η από τα συναισθήματα σου, τα οποία ενδέχεται να σε μπερδέψουν ή να σε αποπροσανατολίσουν.

6 Μαρτίου
Ο Άρης μπαίνει πλέον στον Τοξότη, κι αυτό είναι αρκετό για να σε ωθήσει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να τολμήσεις να κάνεις πιο γενναία βήματα. Η ενέργεια σου θα εκτιναχθεί στα ύψη, ενώ μέχρι και τις 27 Μαίου θα είσαι στην πρίζα, δρώντας με ένταση, γεμάτος/η, ενεργητικότητα. Δεν αποκλείεται να γίνεις οπαδός μιας ιδεολογίας που θα είναι πολύ αντισυμβατική ή ακόμα κι εκρηκτική.

17 Απριλίου
Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου, φέρνοντας τα πάνω κάτω σε αποφάσεις και προσωπικές κινήσεις. Αυτό συμβαίνει, επειδή συνδέεις μυαλό και πράξεις, με ανεκδήλωτα στοιχεία που κρύβεις μέσα σου, αλλά είναι πιο πιθανό τελικά, να επιλέξεις να κινηθείς πάνω σε χνάρια που ήδη γνωρίζεις πολύ καλά.

2 Μαΐου
Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου, σηματοδοτεί μια νέα περίοδο γνώσης κι αποκαλύψεων, όμως ευτυχώς, διαθέτεις τη δύναμη να αντέξεις και να αποδεχτείς αλήθειες, περισσότερο εύκολα σε σύγκριση με άλλους. Η σχέση σου με τους υπόλοιπους, θα γίνει πιο εκρηκτική, αλλά κατέχοντας κομμάτι της αλήθειας, δεν θα δείξεις να φοβάσαι. Η γνώση, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα.

24 Μαΐου
Η Αφροδίτη που μπαίνει από σήμερα στον άξονά σου, θα σε βάλει σε μια τροχιά πιο ανάλαφρη, αλλά πιθανόν κι επιπόλαιη σε σχέση με τα πράγματα. Ενδέχεται μάλιστα, αν δεν αισθάνεσαι πολύ καλά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να περάσεις κρίση διχασμού. Η ευκολία στο να εισέρχεσαι σε νέες καταστάσεις, θα είναι χαρακτηριστική. Μέχρι και τις 17 Ιουνίου, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να γνωρίσεις όσο περισσότερο καινούργιο κόσμο μπορείς. Γενικά μιλώντας, θα ρίξεις πολύ νερό στο κρασί σου και θα αισθάνεσαι πιο ανάλαφρος/η.

5 Ιουνίου
Το να βελτιώνεσαι και να βλέπεις καθαρά σε ποιο μονοπάτι χρειάζεται να βαδίσεις, για να εξασφαλίσεις προτεραιότητα κι ευχέρεια στην γνώση και στην σωστή επικοινωνία, θα είναι αποτέλεσμα της Νέας Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων. Το μυστικό είναι ότι, θα σε υποχρεώσει να αναθεωρήσεις ορισμένες απόλυτες αντιλήψεις σου, ωθώντας σε να δεις από μια διαφορετική οπτική γωνία τα πράγματα.

13 Ιουνίου
Η επικοινωνία σου -ελέω του Ερμή στους Διδύμους μέχρι και στις 29 Ιουνίου- θα γίνει πιο γρήγορη, ενώ η επαφή σου με τους άλλους θα σου προσφέρει αυθεντική γνώση. Τα συμπεράσματα, τα βασισμένα στην σωστή κι αντικειμενική κρίση θα βγαίνουν πολύ γρήγορα, τόσο, που κι εσύ θα εκπλαγείς. Το κυριότερο μέλημά σου θα είναι το πως να επικοινωνήσεις σωστά και να εμπνεύσεις τους γύρω σου, με εμπιστοσύνη.

20 Ιουνίου
Η αυλαία από τον ένα μήνα στον επόμενο κλείνει με πρωταγωνιστή εσένα, και την Πανσέληνο να είναι ο μοναδικός οδηγός σου. Το νόμισμα έχει δυο όψεις και θα το αντιληφθείς ξεκάθαρα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, θα κάνεις πολύ γρήγορα και γενναία βήματα τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε σχέση με τους άλλους.

3 Αυγούστου
Ο Άρης μπαίνει και πάλι στο ζώδιο σου, αλλά αυτή την φορά θα δρέψεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα, γιατί θα ξέρεις τι ακριβώς θέλεις. Μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου θα κάνεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου, με απώτερο στόχο να αποκτήσεις την προσωπική σου ελευθερία.

9 Σεπτεμβρίου
Η διορατικότητα που μερικές φορές έχεις, σε βοηθάει να αποκαλύπτεις τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Τα επαγγελματικά σου σχέδια πιθανόν να αποκαλυφθούν και να βγουν στην επιφάνεια από ένα άτομο που είχες κατά νου ότι ίσως και να το κάνει, αλλά από την άλλη, είχες αμελήσει να το επιτηρήσεις, γιατί το είχες εμπιστευτεί. Αυτό είναι ένα μάθημα που θα πάρεις, για να αναπτύξεις την διάκριση σου και να φιλτράρεις, ποιον ή ποια, θα πρέπει να εμπιστεύεσαι. Ευτυχώς η δράση που θα αναλάβεις, με στόχο να υλοποιήσεις ευκαιρίες σε πρακτικό επίπεδο, θα μειώσει τα αρνητικά αποτελέσματα.

18 Οκτωβρίου
Η Αφροδίτη για δεύτερη φορά αυτό τον χρόνο μπαίνει στο ζώδιο σου και σου προσφέρει μια ισχυρή νότα αισιοδοξίας, κεφιού και θετικής διάθεσης, ευλογώντας σε με ένα προβάδισμα σε ότι κάνεις. Όλες αυτές τις ημέρες, μέχρι να φύγει από το ζώδιο σου –στις 11 Νοεμβρίου-, θα ανακτήσεις την ελευθερία σου και κατ’ επέκταση, την ατομική σου ανεξαρτησία, η οποία θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια καλύτερη προσωπική πραγματικότητα.

13 Νοεμβρίου
Ο Ερμής στο ζώδιο σου θα μείνει μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου και θα σε γεμίσει με ιδέες και διάθεση για ανοικτή κι ελεύθερη επικοινωνία. Τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου θα τις επικοινωνείς πολύ πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά, αλλά πρόσεξε γιατί θα γίνεις και περισσότερο μαρτυριάρης/α.

21 Νοεμβρίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και θα νιώσεις ότι η δύναμή σου πολλαπλασιάζεται με ένα τρόπο μοναδικό. Θα κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα σε σχέση με άλλες φορές και θα βιώσεις νέες καταστάσεις, έχοντας μεγαλύτερο πνεύμα επικοινωνίας και ελευθερίας.

29 Νοεμβρίου
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, σε προικίζει με δύναμη, ενώ τις προσωπικές σου απόψεις, θα τις εκφράσεις με μεγάλη ένταση και φόρα. Το σημαντικότερο είναι ότι, θα γυρίσεις σελίδα σε οτιδήποτε σε συνδέει με το σκοτεινό παρελθόν και θα φωτίσεις ακόμα και τις πιο μύχιες πτυχές της προσωπικότητάς σου.

14 Δεκεμβρίου
Η Πανσέληνος αυτή, σου δίδει ένα μεγάλο κίνητρο να κινηθείς προς τους άλλους με στόχο την συνεργασία, την γνώση αλλά και τις νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Ακολούθησε την πορεία αυτή, χωρίς όμως να καταπατάς τους κανόνες που έχεις θέσει εσύ ο ίδιος/α για τον εαυτό σου

 BY ESTEBAN MAROTO..........THE SIGNS OF THE ZODIAC...........SOURCE LES RETROGALERIESDEMISTERGUTSY.BLOGSPOT.FR................:


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις μπει σε μια συγκεκριμένη πορεία και πιστεύεις ότι καλό θα ήταν να μην παρεκκλίνεις από αυτήν. Για αυτό το λόγο, δεν μπορείς να δεχτείς εύκολα τη διαφορετικότητα, αλλά και γενικά τις αλλαγές που μπορεί να συμβαίνουν αυτό το διάστημα στην ζωή σου. Τα όνειρά σου αλλάζουν κατεύθυνση κι εσύ, εναποθέτεις τις ελπίδες σου σε μια διαφορετική πραγματικότητα, η οποία μπορεί να φαίνεται με μια πρώτη ματιά, ότι βασίζεται σε έναν ανώτερο στόχο και σκοπό.
Η διάθεση για ποιοτικές επιλογές, θα είναι πολύ έντονη και σίγουρα θα δικαιωθείς σε πολλούς τομείς, αφού βάλεις μια ηθική ιεράρχηση, η οποία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά από τα τρέχοντα προβλήματα σου. Επειδή πάντοτε κουβαλάς μέσα σου έναν αυστηρό γονιό, αδιαμφισβήτητα δε θα ξεφύγεις από τα όρια, όποια κι αν είναι η επιτυχία που θα σημειώσεις. Δεν θα οδηγηθείς σε υπερβολές, γιατί δεν τις αντέχεις και δεν σου είναι εύκολο να χαλαρώνεις τα αυστηρά σου όρια. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις μόνιμα τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου κι αυτό θα σε ωθήσει σε βαθιά ψαξίματα, αλλά και σε μια μεγαλύτερη εσωστρέφεια.
Θα αναλάβεις εσύ τα ηνία της ζωής σου κι αυτό θα σε κάνει να καταλάβεις, ότι μόνο εσύ διαφεντεύεις τα πάντα και δεν μπορεί κανένας να σε αμφισβητήσει. Αν τα μέλη της οικογένειας σου αντιμετωπίζουν προβλήματα, εσύ θα είσαι αυτός/η που θα σηκώσει το μεγαλύτερο μέρος του φορτίου για να τα ανακουφίσει. Η αλλαγή κατοικίας μπορεί να γίνει επιτακτική ανάγκη, κι ίσως αναστατωθείς γιατί όλο αυτό, μπορεί να συμβεί αρκετά αιφνίδια. Αλλά σίγουρα στο τέλος, θα βρεθείς σε έναν καλύτερο χώρο, πιο φωτεινό κι άνετο που θα σου δημιουργεί μεγαλύτερη ευφορία.
Σπουδές, καθώς και μια νέα ιδεολογία που θα είναι περισσότερο κοντά στην δική σου κοσμοθεωρία, θα παρουσιαστούν ως ένας καινούργιος δρόμος, ευνοϊκός για την εξέλιξη σου. Σκέψεις για μετακίνηση στο εξωτερικό, θα σε συναρπάσουν για κάποιο διάστημα. Αν δεν υπάρχουν μάλιστα δεσμεύσεις από οικογενειακές υποχρεώσεις, θα φύγεις πιο εύκολα, αρκεί ασφαλώς να το έχεις αποφασίσει βαθιά μέσα σου. Κι αυτό συμβαίνει επειδή ο στόχος σου μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα είναι να κάνεις ένα άνοιγμα που θα σου αποφέρει περισσότερα έσοδα.
Μετά το πέρας αυτής της φάσης, θα αναζητήσεις περισσότερο να κάνεις συνεργασίες, παρά να κινηθείς αυτόνομα. Ακόμα κι ένα κομμάτι με δυσκολίες κι ανατροπές που θα συναντήσεις, είτε στο σπίτι σου είτε στην καριέρα σου, θα εξομαλυνθεί περισσότερο με συνεργασίες και με έξυπνη επικοινωνία.
Πάντως από εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να γνωρίσεις τον ξαφνικό έρωτα και να σε συνεπάρει. Επομένως, μπορεί να θεωρήσεις την χρονιά αυτή, χρονιά των ευχάριστων εκπλήξεων.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Αιγόκερω

1 Ιανουαρίου
Την πρώτη ημέρα του χρόνου, ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω. Όσοι έχουν γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου, θα δραστηριοποιηθούν έντονα, τόσο σε επίπεδο σκέψεων, όσο κι επικοινωνίας, με απώτερο στόχο να οργανώσουν καλύτερα τις υποθέσεις τους.

9 Ιανουαρίου
Ο Ερμής ξεκινάει να είναι ανάδρομος και πάλι, στο ζώδιο σου. Η ανάδρομη αυτή του κίνηση, θα σε ‘’κλείσει’’ μέσα στις προσωπικές σκέψεις κι ιδέες σου, τις οποίες ίσως να μην θελήσεις να τις εκφράσεις προς τα έξω. Η σκέψη σου πάντως, θα είναι πολύ πειθαρχημένη κι οργανωμένη.

10 Ιανουαρίου
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, σε βοηθάει να καθαρίσεις τελείως το τοπίο που υπάρχει μπροστά σου, δίνοντας σου μια καλύτερη προοπτική των πραγμάτων. Όντας βέβαιος/η ότι το τοπίο είναι αρκετά ξεκάθαρο, θα μπορέσεις να βάλεις νέες βάσεις, ξεκινώντας να εργάζεσαι για ότι επιθυμείς να πετύχεις. Συνάμα, είναι και μια καλή ημέρα για να κουρευτείς, να ξεκινήσεις δίαιτα κι οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τη περιποίηση του εαυτού σου. Σε ότι αφορά τις σχέσεις σου, θα προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα, θέτοντας νέους όρους, κι υπολογίζοντας περισσότερο, -αλλά με υγιή τρόπο-, τον εαυτό σου.

24 Ιανουαρίου
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σου χαρίζει την εύνοια της και σε βοηθάει να προοδεύσεις με ένα σχετικά, εύκολο τρόπο. Θα αναδυθεί από μέσα σου η ομορφιά σου, ενώ ταυτόχρονα, θα επιδείξεις μια έντονη εκτίμηση κι αφοσίωση σε ότι καταπιαστείς να κάνεις. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα αυξηθεί πολύ, δίνοντας σου την ευκαιρία να οργανώσεις το πλάνο των προσωπικών σου σχέσεων, μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι πλανητικό δώρο, δημιουργώντας από σήμερα καλύτερες προοπτικές σε όλα τα επίπεδα. Πολλά καθορίζονται από τη δική σου ελεύθερη βούληση, η οποία στην συγκεκριμένη φάση όμως, χρειάζεται μεγαλύτερη ανάπτυξη. Το θετικό είναι ότι, η σχέση σου με τον εαυτό σου θα γίνει καλύτερη και μαζί με αυτή, όλες οι συνεργασίες σου κι οι συναλλαγές σου. Το μυστικό είναι ότι εσύ αλλάζεις, και δεν περιμένεις πια από τους άλλους να κάνουν κάτι για σένα, αλλά αντίθετα, αυτό που μετράει περισσότερο, είναι ότι δημιουργείς το μέλλον σου, στηρίζοντας το επάνω στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις.

25 Ιανουαρίου
Ο Ερμής επιτέλους ορθοδρομεί, κι εσύ θα βελτιώσεις την επικοινωνία σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Για να είσαι μέσα στα πράγματα, θα πρέπει να οργανώσεις την σκέψη σου και να γίνεις πιο πρακτικός/η. Παράλληλα, σου δοθεί ευκαιρία -αν φυσικά συμβάλουν κι άλλες προϋποθέσεις- να βγάλεις χρήματα, μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου.

6 Φεβρουαρίου
Σήμερα το πλανητικό σύστημα σε βάζει στην πρίζα, αφού πολλοί πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο σου, δίνοντας σου ώθηση για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Η δημιουργικότητα κι η φιλοδοξία θα είναι στην πρώτη γραμμή και θα δράσεις πολύ δυναμικά για το μέλλον.

31 Μαρτίου
Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε φέρουν σε σύγκρουση με τρίτα πρόσωπα -λόγω κάποιων ειδικών συνθηκών-, αλλά από την άλλη, θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Αυτό θα σε βοηθήσει να σπάσεις τον κλοιό ατόμων με τα οποία έχεις διαφορές, ενώ με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να βάλεις τα δικά σου όρια.

18 Ιουνίου
Διαφοροποιείσαι τελείως στο θέμα των προσωπικών σχέσεων, κι είναι σαν να φυσάει ένας καινούργιος, καλός άνεμος. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, ξεκινάει από σήμερα να τροφοδοτεί τις εμπειρίες σου, δίνοντας σου την άνεση να αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Η φροντίδα κι η προστασία, θα είναι εκείνα που θα αναζητάς από τους άλλους, αλλά συγχρόνως κι εκείνα που θα προσφέρεις. Μέχρι και τις 11 Ιουλίου, θα νιώθεις με τα άτομα με τα οποία σχετίζεσαι πολύ στενά, ότι είσαι σαν οικογένεια μαζί τους.

30 Ιουνίου
Οι συζητήσεις σου θα περιοριστούν, ενώ θα έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία στον τρόπο που μιλάς και συμπεριφέρεσαι. Μέχρι να φύγει ο Ερμής από τον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου, θα επηρεάζεσαι υπερβολικά από τα πολύ κοντινά σου άτομα, και δεν θα εμπιστεύεσαι εύκολα τρίτους, αν δεν πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Το καλό είναι ότι θα δημιουργήσεις ένα δίχτυ ασφαλείας, αλλά και μεγάλης συναισθηματικής επαφής.

4 Ιουλίου
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τις συναισθηματικές σου ανάγκες, και θα βγει στην επιφάνεια οτιδήποτε έχεις απωθήσει, από φόβο για την οικογένεια και για τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται. Παρόλα αυτά, θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς καταστάσεις με πολύ δικά σου πρόσωπα, γιατί έχεις πλέον κατανοήσει τι χρειάζεται να κάνεις για να είσαι κοντά τους.

19 Ιουλίου
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με μια νέα πραγματικότητα, πάνω σε θέματα συναισθημάτων κι οικογενειακών υποχρεώσεων. Ίσως να παραμερίσεις για λίγο τις φιλοδοξίες και τις απαιτήσεις της καριέρας σου, για να ασχοληθείς περισσότερο με αυτά. Η αναστάτωση θα είναι έντονη, μόνο αν δεν έχεις αποφασίσει πως να διαχειριστείς τα προβλήματα και τις ευαισθησίες, τόσο τις δικές σου, όσο και των ατόμων που απαρτίζουν την οικογένεια σου.

27 Σεπτεμβρίου
Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Αυτό, θα δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις και θα ευνοήσει τα δυναμικά ξεκινήματα, χαρίζοντας σου μια έντονη επαγγελματική ώθηση. Συγχρόνως θα σε οδηγήσει σε μια δημιουργική απασχόληση, η οποία θα σου δώσει άμεσες λύσεις πάνω σε προσωπικά κι επαγγελματικά θέματα που τυχόν σε απασχολούν.

9 Οκτωβρίου
Θα χρειαστεί να αναπτύξεις καλές σχέσεις με τρίτους και να επιδείξεις διπλωματία, αφού οι καταστάσεις γύρω σου θα σε αναγκάσουν να κάνεις ανοίγματα, τόσο στην επικοινωνία, όσο και στην κοινωνική σου ζωή. Αν δεν ακολουθήσεις αυτό τον δρόμο, θα έχεις σοβαρά θέματα στο να σε καταλάβουν και να μπορούν να συνεργαστούν οι άλλοι μαζί σου.

12 Νοεμβρίου
Η Αφροδίτη μπαίνει για δεύτερη φορά στον Αιγόκερω εφέτος κι αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο! Όταν έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, όλα εξελίσσονται με τρόπο εύκολο κι ιδανικό. Στο διάστημα της παραμονής της- και μέχρι να φύγει στις 7 Δεκεμβρίου-, θα δοκιμάσεις όλων των ειδών τις προσωπικές εμπειρίες, με στόχο να ξεπεράσεις κάποιους φόβους που πιθανότατα να βιώνεις μέσα στην σχέση σου. Θα αυξηθεί η αυτοεκτίμηση σου και θα περάσεις πολύ όμορφα σε ατομικό, αλλά και σε συντροφικό επίπεδο.

3 Δεκεμβρίου
Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε προμοτάρει με ένα τρόπο δυναμικό, ενώ παράλληλα, σε εισάγει σε μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα σε οδηγήσει σε ένα κόσμο ιδεών που θα είναι πιο κοντά στην δική σου αλήθεια.

19 Δεκεμβρίου
Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου. Ο τρόπος που θα επικοινωνείς, θα γίνεται μέσα από ένα πρίσμα υποκειμενικότητας και πιθανόν, μυστικοπάθειας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα απομακρυνθείς από τον πυρήνα σου. Διάφορες ιδέες που δεν είχες υλοποιήσει το προηγούμενο διάστημα, μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο, για να ξεκαθαρίσεις τελικά αν μπορείς να τις πραγματοποιήσεις ή όχι. Το διάστημα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, είναι αρκετά μεγάλο -μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου κι έπεται και συνέχεια - κι εσύ θα είσαι σε μια φάση που θα βρίσκεις τον εαυτό σου σταδιακά, αλλά ίσως να μην εκφράζεις άμεσα τις σκέψεις σου.

21 Δεκεμβρίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου –ταυτόχρονα με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, σηματοδοτώντας μια νέα περίοδο στην ζωή σου, κατά την οποία, οι κύκλοι των εμπειριών σου θα είναι πολύ μεγαλύτεροι. Η ανεξαρτησία σου, θα είναι εκείνο που θα επιδιώξεις περισσότερο και θα βγεις έξω από τα στενά σου όρια. Αυτό το διάστημα, πιθανόν να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την ζωή σου και το μέλλον σου.

29 Δεκεμβρίου
Η χρονιά θα κλείσει με μια εντυπωσιακή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, και θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, δίνοντας σου πολλές αφορμές για ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα σου δώσουν μια δυναμική ώθηση σε προσωπικό επίπεδο.


BY ESTEBAN MAROTO..........THE SIGNS OF THE ZODIAC...........SOURCE LES RETROGALERIESDEMISTERGUTSY.BLOGSPOT.FR................:

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βιώνεις μια νέα πραγματικότητα, η οποία αυτή την στιγμή δεν είναι όπως θα ήθελες. Αλλά τουλάχιστον θα εξελιχτείς σε πεδία στα οποία είχες μείνει πίσω και θα γίνεις περισσότερο πρακτικός. Κι αυτό, γιατί πολλές φορές, η ιδεολογία σου σε ξεπερνάει και δεν κάνεις τα πράγματα, τα οποία αν μη τι άλλο, είχες προγραμματίσει. Οπότε τώρα, έχεις τις ευκαιρίες να υλοποιήσεις και να δεις ολοκληρωμένο το έργο σου.
Οι αντιστάσεις σου πάντως είναι πολύ χαλαρές σε σχέση με άλλες χρονιές κι αφήνεσαι να δεις και κάτι παραπάνω, επειδή εσύ ο ίδιος σου το επιτρέπεις. Οι συνεργασίες σου θα τύχουν μιας καλύτερης αντιμετώπισης, μιας κι αφού θα είσαι κομμάτι της δημιουργίας τους, θα αποκτήσεις μεγαλύτερο κίνητρο για να φτάσεις στο τελικό σου στόχο.
Τα οικονομικά σου θα έχουν καλύτερη τύχη αν περνούν μέσα από τους άλλους, γιατί οι φόβοι σου τότε, θα είναι λιγότεροι. Ότι πάντως κι αν διαπραγματεύεσαι σε υλικό επίπεδο, αν δεν δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να αποκτήσει εμπειρία, δε θα έχεις την σφαιρικότητα που αναζητάς.
Οι μεταφυσικές σου ανησυχίες θα μεγαλώσουν, γιατί θα υπάρχει πίεση στο να ανακαλύψεις ένα πιο βαθύ κομμάτι του εαυτού σου. Για να εκπληρωθεί αυτό, χρειάζεσαι περισσότερη συστηματοποίηση, καλύτερη οργάνωση, ώστε να αναγκαστείς να το κάνεις, έχοντας δώσει το λόγο σου σε ένα ολόκληρο σύστημα από το οποίο εξαρτάσαι. Το πιο σημαντικό είναι, ότι θα ξεσκαρτάρεις μέσα σου ποια θεωρία χρειάζεται να ακολουθήσεις και ποια όχι, κι αυτό σίγουρα θα σε γλυτώσει από πολλά δεινά.
Το μυαλό σου θα είναι πολύ ξεκάθαρο και δυνατό και μέσα από νέα πρωτοποριακή γνώση, θα βρεις ένα κομμάτι του εαυτού σου που τόσα χρόνια να είχε χαθεί. Αυτό που είναι αρκετά επιτακτικό, αλλά λυτρωτικό, είναι το ξεκαθάρισμα που θα κάνεις με φίλους και με ομάδες. Εκεί πλέον θα έρθεις αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, η οποία με κάποιο τρόπο σου διέφευγε και δεν ήταν εύκολη να την δεις.
Οι ιδέες πλέον θα μπουν σε τάξη κι οι κινήσεις σου, θα συνάδουν με το ιδεολογικό υπόβαθρο που θα έχει δημιουργηθεί. Το ίδιο θα γίνει και στον ερωτικό τομέα, όπου όλο το άρρωστημένο κομμάτι θα αποκοπεί και θα μείνει μόνο το υγιές, για να το διαχειριστείς με άλλες δυνάμεις. Οπότε, αν έχεις μια σχέση από την οποία βασανίζεσαι ή στην οποία ακροβατείς, θα πάρεις την απόφαση, είτε να την τελειώσεις -αν δεν πάει παραπέρα- είτε να συμμορφωθείς με ότι προαπαιτείται για την αρμονική της λειτουργία.
Από τις 9 Σεπτεμβρίου και μετά, τα πράγματα θα βελτιωθούν πάρα πολύ, κι αυτό επειδή θα ανοίξει μια μεγαλύτερη πόρτα, που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο το επικοινωνιακό κομμάτι που διαθέτεις και να εκτιναχτείς σε άλλα ύψη.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Υδροχόο

20 Ιανουαρίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου, κάνοντας σε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά κι εμπιστοσύνη για όλες τις ιδέες και τα σχέδια που έχεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

24 Ιανουαρίου
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα, σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις κάποιες προσωπικές σου αντιλήψεις, οι οποίες δεν είναι φανερές και βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση. Θα βρεθείς πάντως με κόσμο, κι αυτό θα σου κάνει πολύ καλό.

8 Φεβρουαρίου
Η Νέα Σελήνη έρχεται και σε βοηθάει να δεις κάτι πολύ ξεκάθαρα: τι ακριβώς συμβαίνει με τον εαυτό σου, αλλά και ποια είναι η σχέση σου με τα πολύ δικά σου άτομα. Από την άλλη, επειδή απαιτείται ενέργεια για να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα, θα χρησιμοποιήσεις τον θυμό σου για να επιλύσεις οικονομικά θέματα ή για να διεκδικήσεις πράγματα που –με τον καιρό- τα είχες ξεχάσει.

14 Φεβρουαρίου
Το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου σε σένα, είναι ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιο σου. Σε ενεργοποιεί ιδιαίτερα, και σου δίνει καινούργιες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις. Μέχρι και τις 4 Μαρτίου, θα συγχρονίζεσαι συνέχεια με συμπτώσεις που θα σου επιτρέψουν να δημιουργήσεις καινούργια πράγματα. Τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και γενικά, όποια νέα γνώση σε κάνει περισσότερο λειτουργικό/ή στην δουλειά σου, θα μπορέσεις να τους κατακτήσεις εύκολα.

17 Φεβρουαρίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου, προσφέροντας σου την δυνατότητα να υλοποιήσεις πιο εύκολα όλες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται από τις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και την ομαδική εργασία. Όσο πάντως δουλεύεις για το κοινό καλό κι ενδιαφέρεσαι για τα άλλα άτομα, αφήνοντας το ‘’εγώ’’ σου απ’ έξω, τόσο πιο εύκολα θα συναντήσεις το πρόσωπο που θα σου ταιριάζει και θα είναι για σένα το ιδανικό ταίρι. Μέχρι και τις 11 Μαρτίου, θα πειραματίζεσαι με μεγαλύτερη άνεση στις προσωπικές σου σχέσεις, κι αυτό θα σου χαρίσει μια αίσθηση ελευθερίας και την αύρα ελκυστικής προσωπικότητας.

30 Απριλίου
Η κατάσταση μπορεί να είναι κάπως περιοριστική για σένα, ώστε να μπορέσεις να εκφράσεις ανοιχτά τις ιδέες και τα πιστεύω σου. Άτομα που είναι συντονισμένα σε μια πολύ διαφορετική συχνότητα από τη δική σου -και κυρίως κολλημένα σε οικονομικά θέματα και με έντονα ‘θέλω’-, ίσως νιώθεις ότι σε εγκλωβίζουν. Μπορεί όμως κι εσύ, να βιώσεις ένα είδος εσωτερικής πίεσης, που να σε ωθήσει να αλλάξεις τον τρόπο που κινείσαι. Ίσως στην προκειμένη φάση να γίνεις πιο δύσκαμπτος/η σε ότι αποπειραθείς να κάνεις.

13 Μαϊου
Θα διαπραγματευτείς με ένα πολύ δυναμικό τρόπο τα ‘’θέλω’’ σου και πιθανόν να σου βγει ζήλεια και κτητικότητα. Δεν έχεις συνηθίσει να προβάλλεις αυτό το πρόσωπο, γιατί συνήθως δείχνεις μια αδιαφορία, αλλά τώρα έχεις πεισμώσει υπερβολικά.

28 Μαϊου
Από σήμερα θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος στην δουλειά σου, αλλά και γενικά στην κοινωνική σου ζωή, η οποία θα σε υποχρεώσει να διεκδικείς περισσότερο από πριν, αλλά με ένα τρόπο υπόγειο κι αρκετά πιεστικό. Ειδικότερα, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα επανέλθεις σε μια παλιά κατάσταση, η οποία θα σε γεμίσει με πείσμα κι αντοχή, αλλά μπορεί να έχει ρίζες εκδίκησης και κυριαρχίας. Αν δεν το παρακάνεις μέχρι και τις 2 Αυγούστου, θα καταφέρεις να επιβληθείς και να έχεις τον έλεγχο σε πολλές καταστάσεις που άπτονται των οικονομικών σου θεμάτων.

12 Ιουλίου
Ξεκινάει μια πολύ καυτή περίοδος για σένα, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Μέχρι και τις 5 Αυγούστου, θα γίνεις το επίκεντρο και θα ξεχωρίσεις ακόμα και χωρίς να το θέλεις. Αυτό μπορεί να γίνει απρόσκοπτα μέσα από ένα άλλο άτομο, αφού η Αφροδίτη που μπαίνει στο Λιοντάρι, σου χαρίζει την λάμψη και την υποστήριξη της, μέσω τρίτων. Η θεατρική συμπεριφορά κι η ζεστασιά που θα εκφράσεις, μπορεί να γίνουν αντικείμενα έκπληξης από τα άλλα άτομα, θα σε φέρουν όμως, πιο κοντά με όλους. Σκέψεις για γάμο και συντροφικότητα, μπορεί να προκύψουν ξαφνικά.

14 Ιουλίου
Η σκέψη σου μπορεί να γίνει έντονα υποκειμενική και να ερμηνεύσεις τα γεγονότα, αρκετά εγωιστικά. Ο Ερμής στο Λιοντάρι θα σε δραστηριοποιήσει με ένα τρόπο πολύ προσωπικό. Καλό θα ήταν να προσέξεις όποια συμφωνία κάνεις, γιατί μπορεί μετά να το μετανιώσεις, αν σου ξεφύγει καμιά λεπτομέρεια που μπορεί να αποδειχτεί σημαντική. Αυτό θα κρατήσει μέχρι και τις 30 Ιουλίου, κι απαιτείται προσεκτική αντιμετώπιση, προκειμένου να μην γίνουν λάθη σε συναλλαγές με τρίτους.

2 Αυγούστου
Μαζί με το θερμόμετρο που ανεβαίνει λόγω της Νέας Σελήνης στον Λέοντα, θα ανέβει κι η δική σου θερμοκρασία, και θα σε απογειώσει. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου με αντικειμενικότητα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη εξαιτίας του τρόπου που θα ζυγίζεις τα υπόλοιπα άτομα.


18 Αυγούστου
Ο Αύγουστος φημίζεται για την λαμπρότητα της Πανσελήνου, οπότε μεταφορικά μιλώντας, θα λάμψεις κι εσύ μέσα από την προσωπικότητα και τη θέληση σου. Αυτό που χρειάζεται, είναι να δημιουργήσεις μια καλή ατμόσφαιρα μέσα σου, για να το εκπέμψεις και στους γύρω σου. Αν αναγνωρίσεις ποια είναι τα πράγματα που σε δυναμώνουν, θα νιώσεις μια εσωτερική ολοκλήρωση.

7 Νοεμβρίου
Η σχέση σου με το χρήμα είναι πολύ έντονη, και θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις κάποια κωλύματα, κάνοντας τελικά όλες σου τις κρυμμένες επιθυμίες, πραγματικότητα. Χρειάζεται όμως να πας σε βάθος και να κοντρολάρεις τα πράγματα με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Ταυτόχρονα όμως, μπορεί οι καταστάσεις να σε αναγκάσουν να κινηθείς κάπως υπόγεια, κι ενώ κάτι τέτοιο δεν είναι της νοοτροπίας σου, να το κρίνεις αναγκαίο.

9 Νοεμβρίου
Ο Άρης στο ζώδιο σου μπαίνει με φόρα και θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου. Αυτό θα σε αναβαθμίσει με ένα τρόπο πολύ συγκεκριμένο: η δυναμικότητα που θα βγάλεις προς τα έξω θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα κινηθείς δρώντας επεκτατικά, με μια μανιέρα πολύ προοδευτική και προχωρημένη σε σχέση με άλλες φορές.

8 Δεκεμβρίου
Η χρονιά ευνοϊκά για σένα, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου, ομορφαίνει την ζωή σου και σε κάνει να νιώθεις και πάλι έφηβος/η. Η φιλική συμπεριφορά, βοηθάει πάντα στο να έρθεις πιο κοντά με περισσότερο κόσμο, κι αυτό είναι το κλειδί που θα σου ανοίξει τις πόρτες, για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία στη ζωή σου. Το τέλος του χρόνου, θα σε βρει πολύ χαρούμενο/η και θα κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από την πλήξη και την μονοτονία.


BY ESTEBAN MAROTO..........THE SIGNS OF THE ZODIAC...........SOURCE LES RETROGALERIESDEMISTERGUTSY.BLOGSPOT.FR................:

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις επικεντρωθεί περισσότερο στους άλλους κι αντλείς πλέον την ενέργειά σου από εκεί, εφόσον πιστεύεις ότι αισθάνεσαι καλύτερα όταν επεκτείνεσαι προς περισσότερες κατευθύνσεις. Η γνώση μιας άλλης πραγματικότητας, σε κάνει να εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό σου και να πράττεις, με στόχο την συνεργασία και την συντροφικότητα.
Πιθανότατα να πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις την σχέση σου σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο και μπορεί να παντρευτείς ή να συζήσεις. Παράλληλα, θα έχεις κι αυξημένες ευθύνες, οι οποίες θα σε υποχρεώσουν να εμπλουτίσεις τη γνώση σου και να δημιουργήσεις ένα νέο υπόβαθρο, με στόχο την κοινωνική κι επαγγελματική καθιέρωση.
Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσεις ότι γίνονται ραγδαίες αλλαγές, οι οποίες όμως απαιτούν από εσένα να μείνεις συγκεντρωμένος στο εδώ και τώρα. Ίσως να μην βρίσκεις χρόνο να απομονωθείς ή να αποσυρθείς και μπορεί να φοβάσαι ότι θα στερηθείς τον ιδιαίτερο χρόνο με τον εαυτό σου. Τελικά, θα διαπιστώσεις ότι θα βρεις άλλους τρόπους, ακόμα πιο παραγωγικούς για να περνάς καλά. Ο καναπές πάντως, θα φύγει για ένα διάστημα από την ζωή σου. Τη θέση του θα πάρουν πιο δημιουργικές ασχολίες σε συνδυασμό με καλλιτεχνία.
Η οικονομική και υλική εξασφάλιση, δε θα εκπληρώνεται πλέον με τους καθιερωμένους γνωστούς τρόπους, αλλά θα ψαχτείς προς κατευθύνσεις οι οποίες θα σε φέρουν μπροστά σε νέες θεωρήσεις, από τις οποίες θα βρεις λύσεις και θα καταργούν προηγούμενα μοντέλα. Χρειάζεται βέβαια προσοχή ως προς τις ανορθόδοξες μεθόδους για την εύρεση πόρων, γιατί πιθανότατα, αν δεν γνωρίζεις πολύ καλά το αντικείμενο με το οποίο θα καταπιαστείς, να μην μπορείς να ορθοποδήσεις όπως θα περίμενες. Επομένως, συνιστάται σύνεση και προσοχή.
Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, είσαι αυτή την στιγμή μέσα σε ένα νέφος συναισθημάτων, τα οποία δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα και μπορεί να σε παρασύρουν σε χίμαιρες ονειρικές. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να μπεις μέσα σε ένα καλλιτεχνικό ή δημιουργικό μοντέλο πραγμάτων, το οποίο θα σου χαρίσει μεγαλύτερη θρησκευτικότητα, ιεραποστολικό έργο και συμπόνια για άλλα πρόσωπα, αλλά θα σου λείπει η πρακτική πλευρά της ζωής. Επομένως καλείσαι να κάνεις ιδιαίτερες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.
Το να εκμεταλλευτείς περισσότερο τις ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν, είναι τελικά θέμα προσωπικής δύναμης κι εσωτερικής ηρεμίας. Αυτό που χρειάζεσαι είναι περισσότερη επικοινωνιακή άνεση με τα άλλα τα άτομα, γιατί αρκετές φορές, κλείνεις την πόρτα κι εξαφανίζεσαι, δημιουργώντας αποστάσεις
Από τον Σεπτέμβριο κι ύστερα, θα ανοίξεις πιο εύκολα τα φτερά σου και θα μεγαλώσεις περισσότερο τον κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο. Συγχρόνως, θα μπεις πιο εύκολα στο κλίμα της συνεργασίας και της συντροφικότητας. Με λίγη καλή προσπάθεια θα έχεις μια καινούργια, διαφορετική ζωή, την οποία όμως πρέπει να στηρίξεις εσύ με συνειδητό τρόπο.

Διαβάστε αναλυτικά τις ετήσιες προβλέψεις 2016 για τους Ιχθύες

1 Ιανουαρίου
Ξεκινάς με προϋποθέσεις ανάπτυξης και προόδου μέσω των συνεργασιών αλλά και των στενών σου σχέσεων. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βάλεις τα δυνατά σου για να επιτύχεις τους στόχους σου, μέσα από τα ανοίγματα που θα σου παρουσιαστούν. Ένα σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι γύρω σου, ευνοώντας σε σημαντικά. Να θυμάσαι πάντα, ότι τις προϋποθέσεις για επιτυχία, τις δημιουργείς εσύ.

4 Ιανουαρίου
Δημιουργείς ένα καινούργιο σύστημα ιδεών, το οποίο θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις στόχους, που αυτή την στιγμή πιθανόν να είναι στον αέρα. Για ένα μεγάλο διάστημα -από σήμερα έως και τις 5 Μαρτίου- θα κινηθείς στα επαγγελματικά σου, με έναν αποφασιστικό τρόπο, διεκδικώντας πράγματα, ως φυσικό επακόλουθο μιας προγενέστερης διεργασίας, που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Το εξωτερικό, θα σε τραβήξει σαν μαγνήτης για να επεκτείνεις εκεί την δράση σου.

19 Φεβρουάριου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου, δημιουργώντας καλές συνθήκες για να φτάσεις στον ατομικό σου στόχο. Η ευαισθησία σου κι η διαίσθησή σου μπορεί να διοχετευτούν κατάλληλα, ώστε τελικά να καταφέρεις κάτι πολύ σημαντικό κι ιδιαίτερο.

22 Φεβρουαρίου
Η Πανσέληνος που γίνεται στην Παρθένο σε βάζει σε περιπέτειες, αφού ξυπνάς απότομα κι εισέρχεσαι σε μια πραγματικότητα που δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκή για σένα. Ίσως δεις πτυχές της προσωπικότητας των άλλων ατόμων, που μπορεί να σου φανούν υπερβολικές. Αν διαχειριστείς καλά το όλο θέμα και δεν αγχωθείς, θα έχεις κάνει ένα σημαντικό βήμα προόδου, σχεδιάζοντας έτσι με νηφάλιο τρόπο, την επόμενη κίνηση που θα κάνεις.

5 Μαρτίου
Ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του μέσα στο ζώδιο σου και θα παραμείνει εδώ,έως και τις 21 Μαρτίου. Το γρήγορο αυτό πέρασμα του, θα σου δώσει την ευκαιρία να αναπτύξεις ιδέες που αφορούν τα δικά σου ‘’θέλω’’, και τους τρόπους προσέγγισής τους. Η φαντασία κι η δημιουργικότητα θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις τα μουσικά ή καλλιτεχνικά σου ταλέντα.

9 Μαρτίου
Η Νέα Σελήνη μαζί με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου, θα σε κάνουν να εισέλθεις στη δική σου πραγματικότητα. Κινητήριος δύναμη, θα είναι τα έντονα συναισθήματα σου, τα οποία θα μετουσιώσεις σε πράξη, για το δικό σου καλό, αλλά και το καλό των άλλων. Το αίσθημα της φιλανθρωπίας, αλλά και το ενδιαφέρον σου για άτομα με ειδικές ανάγκες ή για άτομα που έχουν πληγεί, θα αυξηθεί. Είναι σημαντικό να είσαι συμπονετικός/η με τους γύρω σου, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα εκφράσεις την αλήθεια της προσωπικότητας σου.

12 Μαρτίου
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου δώσει μια νέα κατεύθυνση, βαθειά συναισθηματική κι ιδιαίτερη, με σκοπό να μπορέσεις να κατακτήσεις την αγάπη. Μέχρι τις 5 Απριλίου, θα προσπαθήσεις να υπερβείς τα όρια που μερικές φορές δεν σε αφήνουν να αγαπήσεις, ή να αγαπηθείς. Νέα γνωριμία η οποία θα έρθει ξαφνικά και μη αναμενόμενα, θα σε παρασύρει στα δίκτυα ενός έρωτα. Μην αφήνεις τον χρόνο να φεύγει, είναι αναγκαίο να δράσεις.

29 Μαίου
Θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, μαθαίνοντας μια καινούργια πληροφορία, κι αυτό μπορεί αρχικά να σε δυσκολέψει, επειδή θα αναγκαστείς να βγεις από καταστάσεις στις οποίες έχεις βολευτεί. Τελικά όμως, θα δεις ότι αυτό, συμβαίνει για το καλό σου, αρκεί να μάθεις να μοιράζεσαι με τους γύρω σου πληροφορίες, χωρίς να τις μετατρέπεις σε κατηγόρια εναντίον τους. Αν ανακατευτείς με πολύ κόσμο, υπάρχει πιθανότητα να θεωρηθεί ότι κάνεις προπαγάνδα ευαγγελιζόμενος/η μια συγκεκριμένη ιδέα. Αν βρεθείς μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις, εμπιστέψου την προσωπική σου ευφυΐα, κι επέτρεψε της να σου δείξει την σωστή πορεία δράσης.

12 Ιουνίου
Δοκιμάζεις τις αντοχές σου και τις δυνάμεις σου, αφού όλα μεταβάλλονται κι αυτό τείνει να σε κουράσει. Θα γίνονται πολλές συζητήσεις για το τίποτε και θα υποστείς πολλές ταλαιπωρίες χωρίς να καταλήξεις πουθενά. Μέσα από όλο αυτό, κάτι θα διδαχτείς, αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η μέσα στον εαυτό σου.

31 Ιουλίου
Μπαίνει ο Ερμής στην Παρθένο κι επηρεάζεσαι ιδιαίτερα, γιατί ο τρόπος που θα σκέφτεσαι, θα γίνει επιτέλους περισσότερο πρακτικός και δεν θα χάνεσαι μέσα σε φαντασιώσεις, που συνήθως δεν σε οδηγούν πουθενά. Η διάθεση για προκοπή και για οργανωμένα μεθοδικά βήματα, θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερες συμφωνίες, αλλά και πρακτικές κινήσεις με τα πολύ κοντινά σου άτομα. Το διάστημα θα είναι πολύ μεγάλο, γιατί ο Ερμής θα είναι στον άξονά σου μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, κι έτσι θα προλάβεις να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου αλλά και τις επαφές σου.

6 Αυγούστου
Θα αναλάβεις επιπλέον ευθύνες άλλων ατόμων και με τον δικό σου τρόπο, θα προσφέρεις ατελείωτες ώρες υπηρεσίας. Σε αυτό θα συμβάλλει κι η Αφροδίτη, η οποία μπαίνει στον άξονά σου, και μέχρι και τις 28 Αυγούστου δεν θα σε αφήνει να δρας μόνο για ίδιον όφελος, αλλά και για το κοινό καλό. Ένα άτομο που πιθανόν να σε έχει ανάγκη, να σε συγκινήσει ιδιαίτερα, κι εσύ από τη μεριά σου, θα του προσφέρεις τα μέγιστα.

30 Αυγούστου
Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στον άξονά σου μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου, κι επηρεάζει πάρα πολύ τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Οι κινήσεις που θα κάνεις, είναι ήδη μεθοδευμένες κι έχουν μπει οι βάσεις από το παρελθόν. Αν δεν έχεις πάρει αποφάσεις για μια συνεργασία, θα αναγκαστείς να λάβεις υπόψη σου είτε ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου, είτε κάποιες σημαντικές πληροφορίες, στις οποίες ίσως παρελθοντικά, να μην είχες δώσει και τόσο σημασία. Οι διαμάχες για ένα δικαστικό θέμα που σε απασχολεί, μπορεί να επανέλθουν, με στόχο να το κλείσεις ολοκληρωτικά.

1 Σεπτεμβρίου
Η Νέα Σελήνη μαζί με την έκλειψη, θα σε βάλουν σε κατάσταση συναγερμού. Θα βρεθείς να ασχολείσαι πάρα πολύ με τα άλλα άτομα –κι ενώ θα αισθάνεσαι σημαντικός/η- ,συγχρόνως θα βιώνεις μια μεγάλη δυσκολία, επειδή θα εκτεθείς σε πραγματικότητες που πιθανόν να μην σου αρέσουν καθόλου. Αυτή, δεν είναι μια καλή περίοδος για οριστικές αποφάσεις. Μέσα από όλο αυτό που γίνεται, θα μπορέσεις να δεις ένα μέρος της αλήθειας, όμως δεν πρέπει να κάνεις κινήσεις ιδιαίτερα ακραίες, εκτός κι αν σε αναγκάσουν οι συνθήκες.

16 Σεπτεμβρίου
Η Πανσέληνος μαζί με την έκλειψη στο ζώδιο σου, σηματοδοτούν μεγάλες προσωπικές αλλαγές, οι οποίες όμως θα σου κοστίσουν. Δεν μπορείς όμως να κάνεις αλλιώς, και με αυτόν τον τρόπο θα οδηγήσεις τα πράγματα προς μια κατεύθυνση, με συνειδητή βούληση κι όχι μοιρολατρικά. Το ενδιαφέρον σου για τους άλλους πάντως, θα εκδηλωθεί, εμπλουτισμένο με ένα στοιχείο συμπόνιας και κατανόησης. Η αποδοχή, ακόμα κι ατόμων που σου δυσκολεύουν την ζωή, είναι το μεγάλο δώρο που θα αποκομίσεις, αν φυσικά το αναζητήσεις κι εσύ.

7 Δεκεμβρίου
Θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις κάποια όρια που έχουν τεθεί από τις εξωτερικές συνθήκες, γιατί κρίνεις ότι σε δυσκολεύουν αφόρητα. Έτσι, θα δοκιμάσεις να μην κινείσαι τόσο πολύ εντός των περιορισμών, αλλά με περισσότερη χαλαρότητα κι αυθορμητισμό. Είναι φυσικά αναγκαίο, να βρεις την προσωπική σου ελευθερία για να μην βιώνεις την καταπίεση όπως παλιά.

19 Δεκεμβρίου
Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου, και το τέλος του χρόνου σε βρίσκει να έχεις μεγάλη ενέργεια και δύναμη ώστε να δημιουργήσεις τις συνθήκες εκείνες που σε εκφράζουν περισσότερο. Όλο αυτό, θα κρατήσει μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου, δίνοντας σου την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου, και να βρεις το σθένος να εκφράσεις καλύτερα τις επιθυμίες και τις προσωπικές σου αξίες.


Ετήσιες Προβλέψεις 2016
της Μπέλλας Κυδωνάκη
Astrology
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.