Στις 12 Ιουνίου η Microsoft παρουσιάζει το νέο Xbox!

To Project Scorpio!, όπως είναι η κωδική ονομασία του νέου Xbox που ετοιμάζει η Microsoft, αναμένεται να παρουσιαστεί στις 12 Ιουνίου

Με αφορμή την E3, την μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, η Microsoft θα παρουσιάσει στις 12 Ιουνίου, στις 12.00πμ ώρα
Ελλάδος, το νέο Xbox το οποίο αναμένεται να έχει βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά για να μπορεί να έχει κορυφαίες επιδόσεις στα παιχνίδια με 4K ανάλυση.
Η MIcrosoft κάνει την παρουσίαση του νέου Xbox μία μέρα πριν την έναρξη της έκθεσης για να μπορέσει αρχικά να κλέψει την παράσταση αλλά και να αποφύγει την παρουσία του πολύ κόσμου που θα είναι στην έκθεση, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία, η E3 θα είναι ανοιχτή για όλους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το νέο Xbox θα είναι αρκετά πιο δυνατό από το PlayStation 4 Pro αφού η κάρτα γραφικών της θα χαρίζει επιδόσεις 6 teraflops όταν το Xbox One έχει 1.32 και το PS4, 1.84. Αυτό φυσικά σε συνδυασμό με τον βελτιωμένο επεξεργαστή και αλλά κια μνήμη, θα επιτρέπει στη νέα κονσόλα της Microsoft να υποστηρίζει παιχνίδια ανάλυσης 4K.
Για περισσότερες λεπτομέρειες λοιπόν, υπομονή μέχρι τις 12 Ιουνίου όπου αναμένεται να γίνουν τα αποκαλυπτήρια…

Newsit
17/2/2017

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.