Η ASUS παρουσιάζει το VG245G monitor

Για όσους έχουν τα απαραίτητα χρήματα και θέλουν να στήσουν ένα καλό gaming PC, στις μέρες μας, η αγορά ενός 4Κ monitor είναι μονόδρομος. Από την άλλη, οι περισσότεροι ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που, με τεχνολογίες όπως FreeSync ή G-Sync, προσπαθούν να πιάσουν τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ανάλυση 1080p.


Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα monitor με όχι σταθερό ρυθμό ανανέωσης, που συγχρονίζεται με την κάρτα γραφικών, μπορεί να μειώσει το tearing όταν τα καρέ ανά δευτερόλεπτο κάνουν βουτιά πολύ παρακάτω από τα 60.
 Αναλογιζόμενη όλα τα παραπάνω, η ASUS παρουσιάζει την οθόνη VG245Q με ρυθμό ανανέωσης από 40 έως 75Hz και υποστήριξη για FreeSync.

Το μέγεθός του είναι 24 ίντσες, η ανάλυση 1080p και ο χρόνος απόκρισης 1ms. Υπολογίζεται ότι η τιμή του θα είναι περίπου $200 και όσοι το αποκτήσουν, ναι μεν δεν θα απολαύσουν το καλύτερο LCD monitor, όμως διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία και είσοδο για ακουστικά.

Νικήτας Καβουκλής
Enternity
6/4/2017
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.