Ο Κωστής Μαραβέγιας στη Θεσσαλονίκη

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και απολαμβάνει τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.
 
Και θα έχουμε μοναδικές ευκαιρίες να ζήσουμε τα μεγαλύτερα πάρτι του καλοκαιριού. Πάρτε το κέφι σας, τους ανθρώπους σας, πάρτε λεωφορεία και τρένα, πάρτε το αυτοκίνητό σας και όσους κάνουν οτοστόπ και ελάτε να ζήσουμε βραδιές από αυτές που γίνονται μία φορά και επανάληψη δεν έχουν.
 
Μια σειρά από πολύχρωμα πολιτισμικά μουσικά πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Απλόχερα αληθινές μουσικές γιορτές που μας παρασύρουν, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.
 
Βραδιές γεμάτες τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία όπως το χαρακτηριστικό «Δε ζητάω πολλά», το ελκυστικό «Που να βρω μια να σου μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το «Φάρος», το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί», το «Συγχωροδοπέταλα» αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια  που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα). 


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

5/9 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Θέατρο Γης
7/9 ΠΑΤΡΑ, Εργοστάσιο Τέχνης
8/9 ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Πάρκο Πυρσινελλα (Γιαννιώτικο Σαλόνι)
12/9 ΕΛΕΥΣΙΝΑ Αισχύλεια

tranzistoraki


ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Η προπώληση ξεκινάει προς 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 13 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
- στο εκδοτήριο της TICKET SERVICES Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
- στα καταστήματα PUBLIC σε όλη την Ελλάδα
- στο ticketservices.gr
- στο tickets.public.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.