Εσείς τι δώρο κάνατε του Αγίου Βαλεντίνου; (6 ΦΩΤΟ +2 GIFs + BINTEO)

Ένα ασυνήθιστο δώρο για λίγους! 




Τις ημέρες πριν την γιορτή των ερωτευμένων, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η παρακάτω πρόταση ως δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Τι ήταν αυτό; Ένα σοκολατάκι καραμέλας στο σχήμα του πρωκτού σας! Ναι καλά διαβάσατε, σοκολατάκι στο σχήμα του πρωκτού σας, δώρο για τον αγαπημένο σας σύντροφο...

Οι Magnus Irvin και Michael Ritzema, ίδρυσαν μία εταιρία με την επωνυμία  "Edible Anus" με σκοπό να δημιουργήσουν αυτά τα ιδιαίτερα σοκολατάκια, αλλά και κοσμήματα για εκλεκτούς πελάτες, καθώς δεν είναι πολλοί αυτοί που θα προβούν σε κάτι τέτοιο για το αγαπημένο τους πρόσωπο (λέμε τώρα).  Καθώς την στιγμή που γράφετε η συγκεκριμένη ανάρτηση, η σελίδα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από Ευρώπη λόγο φόρτου εργασίας!!!

Αν πάλι ντρέπεστε να ακολουθήσετε την όλη διαδικασία, με το να σας πάρουν καλούπι του δικού σας πρωκτού, τότε μπορείτε να δωρίσετε τον πρωκτό κάποιοι άλλου, αλλά τι νόημα θα έχει;



Βέβαια, αν διαθέσετε 1900 $, τότε μπορείτε να κάνετε τον πρωκτό σας χυτό.

Σας παρουσιάζουμε τον Χάλκινο πρωκτό!

Η ακόμα και τον ασημένιο πρωκτό!
Γιατί όχι και έναν λαμπερό κόκκινο πρωκτό !


Εδώ τα σοκολατάκια του πρωκτού μας στην συσκευασία τους!

Ένα μικρό δείγμα της διαδικασίας σε κινούμενη εικόνα gif








Και επειδή σας αγαπάμε και δεν θέλουμε να μείνετε με την απορία, δείτε και το βίντεο με την όλη διαδικασία καλουπώματος του πρωκτού σας!




Θα το επιχειρούσατε;
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.