Θαλάσσιο τέρας έπιασε με το καλάμι του ψαράς στην Σιγκαπούρη (βίντεο)

Δεν πίστευε στα μάτια του ο 54χρονος Ong Han Boon από τη Σιγκαπούρη όταν τράβηξε την πετονιά του και αντίκρισε ένα πλάσμα με τουλάχιστον εκατό πλοκάμια.
Όπως πάντα πήρε τις μπύρες του και πήγε να ψαρέψει ανοιχτά του νησιού του Senitoza όταν σε κάποια στιγμή το καλάμι κόντεψε να σπάσει από το απότομο και δυνατό τράβηγμα.
Ανεβάζοντας την πετονιά δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε, ήταν κάτι που έμοιαζε με χταπόδι και αστερία και τα δύο μαζί μεταλλαγμένα.Έχει πιάσει άλλες δύο φορές παρόμοια πλάσματα αλλά αυτή
την φορά ήταν κάτι ιδιαίτερο καθώς δεν μπορούσε να κατασταλάξει στο τι ακριβώς έπιασε. Είναι χταπόδι; είναι μεταλλαγμένο είδος; τι ακριβώς είναι;

Όπως αναφέρει ο ψαράς, με τόσα τοξικά που ρίχνουν στους ωκεανούς είναι λογικό να υπάρχουν μεταλλάξεις στα είδη που ζουν στο νερό.

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.