Το κορίτσι Barbie

Tη ζωντανή Barbie πρωτοείδαμε το 2012 στο διαδίκτυο και μείναμε άφωνοι για το πώς τα κατάφερε αυτή η κέρινη κούκλα. Έγινε παγκοσμίως γνωστή  και στην αρχή κανείς δεν πίστευε ότι ήταν στην πραγματικότητα έτσι αλλά όλοι έλεγαν ότι η εμφάνισή της στις φωτογραφίες ήταν αποτέλεσμα ψηφιακής επεξεργασίας!
Δεν είναι η πρώτη που επιχείρησε να γίνει ζωντανή κούκλα. Αν ψάξει κανείς το διαδίκτυο, θα βρεί αρκετές από αυτές.
Η Valeria όμως μοιάζει σε τρομακτικό βαθμό με την διάσημη
κούκλα, καθώς είναι ξανθιά λεπτή και ψηλή. Με τη βοήθεια των πλαστικών χειρουργών, του μακιγιάζ και βέβαια χρωματιστών φακών, που βάζει πάνω στα φυσικά πράσινα μάτια της, κατάφερε  να είναι ίδια η Barbie!
 Έχει δηλώσει ότι έχει  εμφυτεύματα στήθους, αλλά ότι το υπόλοιπο σώμα της είναι εντελώς φυσικό και η λεπτή σιλουέτα οφείλεται στην καθημερινή γυμναστική και μια ειδική δίαιτα.
H Valeria Lukyanova  είναι πλέον διάσημη, βγάζει αρκετά χρήματα από την εμφάνισή της και έχει επεκτείνει τις δουλειές και στην Αμερική συντροφιά με την συμπατριώτισσά της, την Olga Oleynik πνευματική αδελφή της όπως την ονομάζει.

Στην προσωπική της σελίδα, μπορείτε να δείτε ό,τι έχει δημοσιεύσει (με τη βοήθεια αυτόματης μετάφρασης) καθώς και στο facebook, όπου μάλιστα έχει ανεβάσει sexy, όπως τα ονομάζει, video.




Χωρίς μακιγιαζ
 

Με την Olga Oleynik

Με την Olga Oleynik












Από τις πρόσφατες φωτογραφίες στο f/b


17/11/2014



SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.