Αρχηγός της αλ-Κάιντα μοντέλο σε τουρκική διαφήμιση (για αποτρίχωση)

Πολυτάλαντη τρομοκρατία!

Τη φωτογραφία του ηγετικού στελέχους της αλ-Κάιντα, Χαλίντ Σέιχ Μοχάμεντ, σε διαφήμιση για... αποτρίχωση, ζήτησε η τουρκική εταιρεία καλλυντικών ειδών Epila.



Ο Χαλίντ Μοχάμεντ είναι (συμπτωματικά) γνωστός ως ένας από τους «εγκεφάλους» πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ. Κρατείται στην αμερικανική στρατιωτική βάση του Γουαντάναμο στην Κούβα και αντιμετωπίζει έως και τη θανατική ποινή αν καταδικαστεί για τις επιθέσεις.

Η επίμαχη διαφημιστική αφίσα, που απεικονίζει τον (ομολογουμένως τριχωτό) Χαλίντ Μοχάμεντ, λέει: «Το να περιμένεις δεν θα απομακρύνει τις τρίχες». Λαμπρά!

Η εταιρεία αναγνώρισε το λάθος της και ζήτησε συγγνώμη, με εκπρόσωπό της να δηλώνει λιτά στην εφημερίδα Hürriyet πως τα στελέχη της επιχείρησης δεν αναγνώρισαν τον Χαλίντ Μοχάμεντ.

«Δεν ξέραμε πως είναι τρομοκράτης [...] Ο τύπος είναι αρκετά τριχωτός, επομένως σκεφτήκαμε πως το σώμα θα ήταν καλό για τις διαφημίσεις μας».

Τον χρησιμοποιήσαμε «για τις τρίχες του, όχι για την τρομοκρατία», συμπλήρωσε.



Πηγή: Skai
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.