Γιγάντια τρύπα στην Ρωσία μοιάζει με πύλη προς την κόλαση! (3 ΦΩΤΟ)

Η τεραστίων διαστάσεων τρύπα δημιουργήθηκε από την κατάρρευση ενός ορυχείου ποτάσας στην περιοχή Περμ στην Ρωσία στη μέση μιας εγκαταλειμμένης πόλης. Φαίνεται τρομακτικό αλλά αυτό δεν είναι το μόνο κακό καθώς λίγα μίλια μακριά υπάρχει άλλο ένα ορυχείο 
συνδεδεμένο με το συγκεκριμένο και οι ειδικοί λένε πως μπορεί να καταρρεύσει και αυτό. Να σημειώσουμε πως το άλλο ορυχείο βρίσκεται κάτω από μία πόλη γεμάτη ζωή!

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα το RT αναφέρει:
Το ορυχείο ποτάσας Solikamsk-2 εκκενώθηκε λόγω αιφνίδιας εισροής αλμυρού νερού. Στην συνέχεια εμφανίστηκε η τεράστια τρύπα που αποδεικνύει πόσο ασταθής είναι το έδαφος. Με το συγκεκριμένο ορυχείο συνδέετε και το Solikamsk-1, το δεύτερο ορυχείο που βρίσκεται κάτω από μία κατοικημένη πόλη.




SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.