«The Meg» Ο κυρίαρχος του βυθού, έρχεται τον Αύγουστο

Μία θανάσιμη και αρχαία θαλάσσια απειλή ζωντανεύει

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Warner Bros. αποκάλυψε το πρώτο επίσημο trailer του The Meg, του καινούργιου sci-fi θρίλερ δράσης που σκηνοθετεί ο Jon
Turteltaub (National Treasure, The Sorcerer’s Apprentice), και στο οποίο κεντρικό ρόλο ερμηνεύει ο Jason Statham.

Ο διάσημος ηθοποιός εδώ ενσαρκώνει τον Jonas Taylor, έναν αξιωματικό του ναυτικού και επαγγελματία δύτη ο οποίος έχει σπεύσει να βοηθήσει  μία ομάδα ωκεανολόγων να ξεφύγουν από τα τρομακτικά σαγόνια του ‘Maldon’, ενός προϊστορικού καρχαρία που θεωρούνταν εξαφανισμένος αιώνες τώρα.



Το φιλμ αυτό  συνιστά την κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας του Steve Alten που εκδόθηκε το 1997 με τον πρωτότυπο τίτλο «Meg: A Novel of Deep Terror». Τα κείμενα του έργου επεξεργάστηκαν οι Dean Georgaris (Lara Croft Tomb Raider: Cradle of Life), Belle Avery (The Keeper: The Legend of Omar Khayyam), τα αδέρφια Jon και Erich Hoeber (Red),και ο James Vanderbilt (White House Down).

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Ruby Rose, Rainn Wilson, Robert Taylor, Cliff Curtis, Ólafur Darris Olafsson, Li Bing-Bing, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Masi Oka, και η Sophia Shuya Cai.

Η αυλαία για το The Meg πρόσκειται να ανοίξει στις Η.Π.Α. στις 10 Αυγούστου του 2018.Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer:




Στέλλα Παπασαραφιανού
Unboxholics
15/4/2018





ΣΥΝΟΨΗ

Αφού ξεφεύγει από επίθεση ενός - κατά τους ισχυρισμούς του - καρχαρία 25 μέτρων, ο Τζόνας Τέιλορ (Τζέισον Στέιθαμ) πρέπει να ξεπεράσει τους φόβους του και να σώσει τους παγιδευμένους από ένα βυθισμένο υποβρύχιο.

Σκηνοθεσία: Τζον Τέρτελταουμπ
Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Μπίνγκμπινγκ Λι, Ρούμπι Ρόουζ, Ρεν Γουίλσον, Ρόμπερτ Τέιλορ, Κλιφ Κέρτις, Γουίνστον Τσάο
Είδος: Τρόμου, Δράσης, Επιστημονικής Φαντασίας, Θρίλερ, Περιπέτεια
Ημερομηνία Εξόδου: 23 Αυγούστου 2018

Ένα βαθυσκάφος που παίρνει μέρος σ΄ ένα διεθνές πρόγραμμα υποθαλάσσιας παρατήρησης δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα που θεωρούνταν εξαφανισμένο και ως αποτέλεσμα βρίσκεται ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού, με όλο το πλήρωμά του παγιδευμένο. Με το χρόνο να τελειώνει, ο εμπειρογνώμονας δύτης διάσωσης Τζόνας Τέιλορ (Τζέισον Στέιθαμ) προσλαμβάνεται από έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο (Γουίνστον Τσάο), και ενάντια στην επιθυμία της της κόρης του,Σουγίν (Λι Μπινγκμπίνγκ), ξεκινά για να σώσει το πλήρωμα - και τον ίδιο τον ωκεανό - από την απειλή: ένα προϊστορικό καρχαρία μήκους 75 ποδιών που είναι γνωστός ως Megalodon. Αυτό που δεν περνά από το μυαλό κανενός είναι ότι πολλά χρόνια πριν, ο Τέιλορ είχε ξανασυναντήσει το ίδιο τρομακτικό πλάσμα. Τώρα, με τη βοήθεια της Σουγίν, πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του να έρθει ξανά αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο αρπακτικό όλων των εποχών και να ρισκάρει τη ζωή του για να σώσει όλους τους παγιδευμένους στο βυθό.




VillageCinemas
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.