Το άγγιγμα του Πρίγιοβιτς

Με δύο γκολ του Σέρβου επιθετικού ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 2-0 στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν. Η Ενωση είχε περισσότερες ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, αλλά γνώρισε την πρώτη της ήττα, βλέποντας τον αντίπαλο της να την προσπερνάει διατηρώντας το αήττητο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με την ΑΕΚ να έχει τον έλεγχο στο πρώτο μισό, αλλά
να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Το πρώτο της λάθος στην άμυνα ο ΠΑΟΚ το μετέτρεψε σε γκολ και από κείνο το σημείο πήρε τα ηνία, κρατώντας σχετικά εύκολα το προβάδισμα που απέκτησε στο 29' με τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος.

Ο Μάτος τα έκανε όλα στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, ο Πρίγιοβιτς με ακόμα ένα... άγγιγμα διεύρυνε το προβάδισμα και “κλείδωσε” τη νίκη για το “δικέφαλο του βορρά”.

Τα αρχικά πλάνα

Ο Λουτσέσκου παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1. Ο Πασχαλάκης τερματοφύλακας, Ματος (δεξιά) και Βιεϊρίνια (αριστερά) στα δύο άκρα της άμυνας και ανάμεσα τους οι Κάνιας, Μαουρίσιο. Ο Μπίσεσβαρ αριστερά, ο Λημνιός δεξιά και ο Πέλκας πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Με το ίδιο σύστημα και η ΑΕΚ του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Μπάρκας στα γκολπόστ με τον Μπακάκη δεξιά και τον Λόπες αριστερά. Λαμπρόπουλος και Οικονόμου τα δύο στόπερ με τους Γαλανόπουλο, Σιμόες μπροστά τους στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Μπακασέτας... τοποθετήθηκε στα δεξιά, ο Μάνταλος στα αριστερά και ο Λιβαϊα πίσω από τον Πονσέ.


Δείτε το πλήρες άρθρο και τα βίντεο στο Novasports



Διαβάστε επίσης:

Πρίγιοβιτς: ''Εκτιμώ την πόλη, γκολ αφιερωμένα στον ΠΑΟΚ'' (video)

Το χάρηκαν και το πανηγύρισαν με τον κόσμο (video)

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.