Cyberpunk 2077 preview

Μια πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο FPS/RPG.
Στα πλαίσια της E3 παρακολουθήσαμε μια παρουσίαση του Cyberpunk 2077, η οποία μας έδωσε μια καλή πρώτη εντύπωση του νέου First-Person RPG της CD Projekt RED.
Σύμφωνα με το σενάριο το οποίο διεξάγεται στο μέλλον 2077, ελέγχετε την V, έναν μισθοφόρο, τον οποίο οι developers ονομάζουν "Cyberpunk" και που αναλαμβάνει διάφορες αποστολές επί
πληρωμή. Κατά την αλληλεπίδρασή σας με άλλους NPC υπάρχουν διάφορες επιλογές διαλόγων
Το level που παρουσιάστηκε μας έδειξε την Night City. Το gameplay βασίζεται σε κάμερα πρώτου προσώπου με κλασικούς FPS μηχανισμούς και την προσθήκη RPG στοιχείων. Ο V διαθέτει και character creation ώστε να του ορίσετε φύλο, τα εξωτερικά χαρακτηριστικά που επιθυμηθείτε (μαλλιά, tattoo κτλ.), στατιστικά όπως Strength, Intelligence, Constitution, Reflexes, Tech κ.α. Υπάρχει επίσης επιλογή για το "Life path" του χαρακτήρα σας που θα επηρεάζει τις επιλογές σας.



Οι βοηθητικοί NPC που θα συναντήσετε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού είναι οι Jackie Welles και T-Bug. Στόχος σας είναι να αντιμετωπίσετε τους Scavengers, ένα faction του παιχνιδιού που απαγάγει κόσμο και του τοποθετεί εμφυτεύματα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο μέλλον, το 2077 μας παρουσιάζει ότι θα έχουμε διάφορα τεχνολογικά επιτεύγματα όπως ιπτάμενα αυτοκίνητα ή νοσοκομειακές υπηρεσίες για πλούσιους που έρχονται μέσα σε λίγα λεπτά.

Gameplay

Στο Cyberpunk 2077 δεν διαλέγετε class εξ αρχής, αλλά στην πορεία ανάλογα με το παιχνίδι σας γίνεστε Solo, Techie, Netrunner ή αποκτάτε στοιχεία και από τις τρεις αυτές κατηγορίες.
Στα των FPS στοιχείων, υπάρχει ένα bullet time skill αργής κίνησης αλλά και κίνηση slide. Επίσης, αποκτάτε boosters μέσω ναρκωτικών. Στο demo level που παρουσιάστηκε, ακούγονται μπινελίκια από τους voice actors και προβάλλονται ακόμα και γυμνές υπάρξεις, συνεπώς το παιχνίδι απευθύνεται σε κοινό 18+. Θα μπορείτε να κάνετε σεξ με NPCs, είτε του αντίθετου, είτε του ίδιου φύλου με εσάς. Κάποιοι ωστόσο ενδέχεται να έχουν συγκεκριμένες σεξουαλικές προτιμήσεις και να μην δέχονται για παράδειγμα να ερωτοτροπήσουν με άτομα του ίδιου φύλου.





Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ
 
 
GameWorld
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.