«Σενάρια» με Σανκαρέ και Ντούγκλας Αουγκούστο

Στο “στόχαστρο” του ΠΑΟΚ έχει μπει σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα ο Γιουνούς Σανκαρέ της Μπορντό. Την ίδια στιγμή, δημοσιογράφος από τη Βραζιλία αναφέρει ότι ο Ντούγκλας Αουγκούστο της Κορίνθιανς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Θεσσαλονικείς.

Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιουνούς Σανκαρέ (ΦΩΤΟ) της Μπορντό γράφουν γαλλικά δημοσιεύματα, λίγη μόλις ώρα μετά την… εμπλοκή που προέκυψε στην υπόθεση απόκτησης του Ίσμαελ Σίλβα.


Ο ΠΑΟΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 29χρονου μέσου από τη Σενεγάλη και παρουσιάζεται να βρίσκεται σε επαφές με τους “Γιρονδίνους”.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Σανκαρέ έχει… ανοικτά τα αυτιά του για προτάσεις από το εξωτερικό, ενώ τονίζεται ότι εκτός από τον ΠΑΟΚ, υπάρχει φλερτ και από τις Βιγιαρεάλ και Λεγανές.

Την περασμένη ποδοσφαιρική σεζόν, ο Σανκαρέ είχε 33 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και ήταν πρώτος σε ασίστ στην Μπορντό.




Την ίδια στιγμή, ένας συμπατριώτης του Ισμαέλ Σίλβα φαίνεται πως βρίσκεται ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζει ο ΠΑΟΚ. Δημοσιογράφος από τη Βραζιλία αναφέρει ότι ο Ντούγκλας Αουγκούστο της Κορίνθιανς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Θεσσαλονικείς, που προσφέρουν 5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του .

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Ο Ντούγκλας, ο οποίος ήταν δανεικός στην Μπαΐα, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Ο ελληνικός σύλλογος προσφέρει γύρω στα πέντε εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, με την Κορίνθιας (σ.σ. η ομάδα που ανήκει) να πουλά το 85% των δικαιωμάτων του και να κρατά ένα 15%. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Ναντ”.


Newsit

Newsit
24/6/2019
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.