ΠΑΟΚ - Τσέλσι: Πρεμιέρα… πρόκληση

Την πρώτη του εμφάνιση στους ομίλους του Europa League κάνει το απόγευμα της Πέμπτης (20/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος το απόγευμα (19:55, Onsports, Cosmote Sport 2) υποδέχεται στην Τούμπα την Τσέλσι, με στόχο να γράψει μία ακόμα «χρυσή» σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία.

Αναμφίβολα το ματς κόντρα στους «μπλε» του Λονδίνου αποτελεί από μόνο του μία τεράστια
πρόκληση για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Σε μία χρονιά που οι «ασπρόμαυροι» προσπαθούν να αποδείξουν πως έχουν αλλάξει επίπεδο, βρίσκονται αντιμέτωποι με μία εκ των κορυφαίων ομάδων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Άπαντες στο «στρατόπεδο» των Θεσσαλονικέων γνωρίζουν πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέφτει στην μάχη γνωρίζοντας το επίπεδο δυσκολίας, όμως, μεγάλος στόχος είναι μία ακόμα θετική εμφάνιση στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και ει δυνατόν να συνδυαστεί μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα.
Μόνο με Πρίγιοβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός κατάφερε να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και είναι στην αποστολή του «Δικέφαλου». Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Καρέλης και Ακπόμ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ρέι, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

onsports
20/9/2018
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.