«Rambo: Last Blood»

Πρώτο τρέιλερ για τον τελευταίο Ράμπο του Σιλβέστερ Σταλόνε

O Sly είπε πως μετά το γερό τέταρτο έργο της σειράς πως είναι «πολύ γέρος» για να επιστρέψει στο ρόλο, οι μύθοι όμως δεν γερνούν, απλά αναμορφώνονται.

Στην πέμπτη ταινία της σειράς, που υπήρξε ανέκαθεν το alter ego των δύο εμβληματικών χαρακτήρων που διαμόρφωσε ο Σταλόνε, ο
Rambo φορά καουμπόικο καπέλο, μένει στην Αριζόνα που γεννήθηκε και προσπαθεί πάντα να κλείσει τον κύκλο του. Όμως μια νεαρή κοπέλα εξαφανίζεται μετά από ένα πάρτι περνώντας τα σύνορα προς το Μεξικό και ο Ράμπο πρέπει να ξανακάνει αυτό που μισεί - όμως τυγχάνει να είναι κι αυτό που κάνει καλύτερα.

Καρτέλ σωματεμπορίας και Μεξικό στην εποχή Τραμπ είναι ακανθώδη ζητήματα, ο Σταλόνε φυσικά εποπτεύει (τον Μάθιου Τσιρούλνικ) στο σενάριο, οι ισορροπίες (ή η απουσία τους) είναι κατά παράδοση κάτι για το οποίο έχει κατηγορηθεί ο χαρακτήρας αυτός, φυσικά υπάρχει πάντα και η άλλη ανάγνωση, αλλά ας περιμένουμε.

Στην σκηνοθετική καρέκλα είναι ο Έϊντριαν Γκρούνμπεργκ, δεξί χέρι του Μελ Γκίμπσον και σκηνοθέτης του ωραίου «Get the Gringo» με τον τελευταίο, στοίχημα είναι όλ' αυτά βέβαια, στοίχημα που η Lionsgate πήρε πρόθυμα, μιας και το προηγούμενο Rambo του 2008 είχε αποφέρει πάνω από δυο φορές το budget του.

Το «Rambo: Last Blood» θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 20 Σεπτεμβρίου 2019, λίγο μετά τον χαμό των καλοκαιρινών blockbusters και πριν την εκκίνηση της οσκαρικής περιόδου.



Από τον Ηλία Δημόπουλο
Cinemag
31/5/2019
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.