Αυτοί είναι μερικοί από τους πιο επικίνδυνους δρόμους στον κόσμο (14 Φωτο)


Guoliang Tunnel Road (Κίνα)

Πρόκειται για έναν δρόμο - σήραγγα στο βουνό που δημιουργήθηκε από τους κατοίκους του γειτονικού χωριού Guoliang χωρίς την σχετική άδεια από το κράτος. Οι κάτοικοι του χωριού πήραν την αυτή την απόφαση γιατί θεωρούσαν πως είναι απομονωμένη από την υπόλοιπη κοινωνία. Στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν γίνει τρομερές συγκρούσεις και αρκετές κατολισθήσεις βράχων σε αυτοκίνητα..



Skippers Canyon Road (Νέα Ζηλανδία)

Ο δρόμος αυτός στη Νέα Ζηλανδία θεωρείται τόσο επικίνδυνος όπου χρειάζεται ειδική άδεια για να οδηγήσει κάποιος πάνω από αυτή. Βλέποντας την φωτογραφία θα καταλάβετε την επικινδυνότητα του.


Taroko Gorge Road, (Ταϊβάν)
Οι απότομες και κλειστές στροφές και οι τυφλές ανηφόρες κάνουν αυτόν τον δρόμο έναν από τους πιο επικίνδυνους.

BR-116 (Βραζιλία)
Ο δρόμος γνωστός και ως "Η Εθνική οδός του Θανάτου" στον οποίο χάνονται χιλιάδες ζωές ετησίως λόγο της κακής συντήρησης. Σε αυτό τον δρόμο επίσης υπάρχουν συμμορίες και ληστές όπου σταματούν και ληστεύουν αυτοκίνητα.

Ι-95 (Κονέκτικατ)
Ένα τμήμα του δρόμου για Νόργουοκ για περίπου 8 μίλια, ευθύνεται για το 10% των ατυχημάτων στην χώρα. Αυτό οφείλετε στην κυκλοφοριακή συμφόρηση της πόλης και στους λόφους που υπάρχουν σε αυτό το σημείο.
 

Εθνική οδός 2 (Μοντάνα)
Αυτός ο δρόμος στη βόρεια Μοντάνα έχει ένα μεγάλο ποσοστό θανάτων. Αυτό οφείλετε στον αργό χρόνο απόκρισης βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος καθώς είναι 80 λεπτά μακριά.
 
Pasubio (Ιταλία)
Η όμορφη θέα του συγκεκριμένου σημείου κάνει αυτό τον δρόμο επικίνδυνο. Ευτυχώς στην Ιταλία αποφάσισαν να διατηρήσουν ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη μόνο για τους περιπατητές.

  Ι-15 (από το Λας Βέγκας στο Λος Άντζελες)
Αυτά τα 180 μίλια που οδηγούν από το Λας Βέγκας στο Λος Άντζελες έχουν από τους περισσότερους θανάτους από οποιοδήποτε άλλο σημείο στη Νεβάδα. Αυτό οφείλετε στην μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, στην έλλειψη ζωνών ασφαλείας αλλά και στο ότι ο δρόμος βρίσκεται στην έρημο της Νεβάδα, όπου το τοπίο και η ησυχία μπορούν εύκολα να σε κοιμίσουν στο τιμόνι
U.S. 24 Fort Wayne to Toledo.
Ο δρόμος που ξεκινά από το Φορτ Γουέιν και σε ένα του σημείο αποκαλείται “killway”.
Εκεί υπάρχει μία καμπύλη του νεκρού ανθρώπου όπου πολλά αυτοκίνητα συγκρούονται με φορτηγά που ανασύρουν υλικά των εργοστασίων

Εθνική οδός 550 (Κολοράντο)
Βρίσκεται στο Κολοράντο, στο πέρασμα Red Mountain Pass στο βουνό του San Juan. Εκεί δεν υπάρχουν προστατευτικά κιγκλιδώματα και μιλάμε για το Κολοράντο, μία περιοχή όπου  τον χειμώνα είναι γεμάτη πάγο και χιόνι
Οι δρόμοι των Ιμαλαΐων
Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τους συγκεκριμένους δρόμους. Βρίσκονται στις παρυφές των Ιμαλαΐων και αποτελούνται από χώμα..


Commonwealth Avenue (Φιλιππίνες)
Ο δρόμος στον οποίο χάνουν την ζωή τους αρκετοί πεζοί και ποδηλάτες γνωστός και ως “Killer Highway” βρίσκεται στις Φιλιππίνες στο Quezon City. Η αιτία είναι στην μεγάλη κυκλοφορία που υπάρχει και στην μη τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας στην περιοχή 
The James Dalton Highway (Αλάσκα)
Φανταστείτε να οδηγείτε σε έναν δρόμο στην Αλάσκα ο οποίος κατά ένα μεγάλο μέρος του χρόνου είναι παγωμένος και ισχυροί άνεμοι σηκώνουν βράχια και τα εκσφενδονίζουν στο αμάξι σας...
North Yungas Road, (Βολιβία)
Γνωστός ως ο Δρόμος του Θανάτου από τους Βολιβιανούς λόγο του ότι λεωφορεία και φορτηγά πέφτουν στην βαθειά κοιλάδα κάτω από τον δρόμο αρκετά συχνά και είναι καταχωρημένος ως ο πιο επικίνδυνος δρόμος στη Γη.







SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.