H Huawei καταθέτει ευρεσιτεχνία για ένα αναδιπλούμενο smartphone

Σύμφωνα με διάφορες διαδικτυακές πηγές, η Huawei είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη δική της πρόταση στον τομέα των αναδιπλούμενων και εύκαμπτων smartphones.
Το Let’s Go Digital και το Android Headlines δημοσιεύουν εικόνες από τα σχέδια που φέρεται να έχει καταθέσει η Huawei στον οργανισμό World Intellectual Property Organization.
Τα σχέδια αυτά παρουσιάζουν ένα smartphone με εύκαμπτη οθόνη που θα μπορεί να στηρίζεται σε μία ειδική βάση στήριξης που το κάνει να ανοίγει και να κλείνει σαν βιβλίο. Το στοιχείο που αξίζει να τονιστεί είναι ότι η βάση στήριξης αυτή μοιάζει να μην είναι μεταλλική, όπως συμβαίνει σε προτάσεις που έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς άλλοι κατασκευαστές.
Σε αυτή τη φάση φαίνεται να υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από τους κατασκευαστές smartphones για τη δημιουργία εύκαμπτων μοντέλων με αναδιπλούμενη οθόνη, καθώς φαίνεται ότι εκτός από την περίπτωση της Samsung που μας έχει απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν, τόσο η ZTE όσο και η Lenovo έχουν μπει στη διαδικασία της δημιουργίας τέτοιων προτάσεων. Δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα εάν η Huawei έχει ένα έτοιμο προϊόν ή απλώς πειραματίζεται με τις ιδέες πάνω στις οποίες θα μπορούσε να βασιστεί για τη δημιουργία ενός αναδιπλούμενου smartphone με εύκαμπτη οθόνη.






by Nikos Kaimakamis
Naftemporiki-pestaola 
24/4/2018
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.