WRC: Ο Σεμπάστιαν Λεμπ ξανά στο Ράλι Ντακάρ

6-17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ

Ο Γάλλος πιλότος, Σεμπάστιαν Λεμπ, εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα του WRC, ανακοίνωσε πως θα λάβει ξανά μέρος στο ράλι Ντακάρ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 17 Ιανουαρίου στο Περού.


Ο 44χρονος Αλσατός οδηγός θα οδηγήσει ένα «buggy 3008» της ομάδας «PH Sport», όπως σχετικά ανακοίνωσαν οι χορηγοί του. Ο Λεμπ την περασμένη Κυριακή είχε τερματίσει πρώτος στο ράλι της Καταλονίας. Να σημειωθεί πως ο Γάλλος έχει λάβει άλλες τρεις φορές μέρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Το 2016 τερμάτισε στην 9η θέση, την επόμενη χρονιά ανέβηκε στη δεύτερη θέση, ενώ το 2018 εγκατέλειψε τον αγώνα, λόγω τραυματισμού του Ντάνιελ Ελενά, που είναι ο συνοδηγός του.

Το ράλι Ντακάρ του 2019 θα διεξαχθεί οριστικά στο Περού, μετά την απόφαση της Χιλής ν' αποσυρθεί από τη διοργάνωση, καθώς η υπουργός αθλητισμού της χώρας, Παουλίν Καντόρ, ανακοίνωσε δυσχέρεια λόγω οικονομικών προβλημάτων.

iefimerida gr
31/10/2018

Επίσημο: Η Formula 1 πηγαίνει στο... Βιετνάμ το 2020!


Αυτό είναι το teaser σκίτσο του νέου μικρού pickup της VW


SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.