Days Gone: Γνωρίστε το στούντιο πίσω από το παιχνίδι

Σε ένα ολοκαίνουργιο, λίγο πριν την κυκλοφορία, trailer

Το κανάλι του PlayStation στο YouTube έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο λίγο πριν τη κυκλοφορία του Days Gone, στο οποίο ο Creative Director John Garvin και ο Game Director Jeff Ross μας μιλούν για τους ανθρώπους που εργάζονται πάνω στο παιχνίδι. Η
Bend Studio λένε πάντα επικεντρώνονταν σε single-player εμπειρίες. Όταν η Sony τους πρότεινε να χτίσουν από το μηδέν ένα νέο ΑΑΑ IP ήξεραν πως η ομάδα έπρεπε να μεγαλώσει. Η ομάδα του Days Gone αρχικά απαρτίζονταν από 40 με 50 άτομα. Πλέον μετρά πάνω από 130, τα οποία ήρθαν από άλλους ΑΑΑ developers για να βοηθήσουν. Ο Jeff επισημαίνει πως ακόμη και αυτός ο αριθμός που ουσιαστικά είναι ο μεγαλύτερος που έχουν φτάσει ποτέ η ομάδα του, είναι εκπληκτικά μικρός μπροστά στο μέγεθος του παιχνιδιού που χτίζεται.
Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πως αρκετά μέλη -παλιά και νέα- είναι οι ίδιοι τους μοτοσικλετιστές στην προσωπική τους ζωή. Κανονίζουν βόλτες μεταξύ τους με τις μηχανές κι αυτό όπως λέει τους βοηθά να ταυτιστούν με τους χαρακτήρες, κάνοντας την εμπειρία πάνω στη δουλειά τους πιο αυθεντική.
Ο Garvin συμπληρώνει λέγοντας πως ένας απ’ τους μηχανικούς της ομάδας είναι υπεύθυνος για τις ορδές των Freaks που θα αντιμετωπίσουμε καθώς βρήκε τον τρόπο να «χωρέσει» 500 εχθρούς στην οθόνη, ωθώντας την συμπερίληψή τους στον κόσμο του παιχνιδιού. Αυτό λέει είναι ένα απλό παράδειγμα του πόσο οριακά και παθιασμένα δουλεύουν.
Το Days Gone κυκλοφορεί στις 26 Απριλίου αποκλειστικά για PS4 και PS4 Pro. Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω.




απο Λεωνίδας Στραβάκος Unboxholics
23/4/2019


Days Gone: Η μοτοσυκλέτα του Deacon πρωταγωνιστεί στο νέο trailer

The Crew 2: Δοκιμάστε εντελώς δωρεάν τον τίτλο της Ubisoft


Η Square Enix “οπλίζει” για την E3 2019


Command & Conquer Remastered: Πρώτη συγκριτική εικόνα


Anthem: Έρχεται νέο Stronghold με το update 1.1.0




SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.