Μηχανές «κόπηκαν» στα δύο σε τροχαίο

Με αίμα βάφτηκε την Πρωτομαγιά η άσφαλτος στην Κρήτη, καθώς τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου

Το τροχαίο εκτυλίχθηκε στον ΒΟΑΚ στο ύψος περίπου του Ναυστάθμου Κρήτης γύρω στη 12:00 το μεσημέρι.


Δύο μηχανές με κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Χανιά είχαν σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.




H μια από τις δύο μηχανές που ενεπλάκησαν στο τροχαίο
-Φωτογραφία: flashnews.gr

Όπως γράφει το flashnews.gr, στη μια μηχανή επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα, ενώ στην άλλη μονάχα ένας άνδρας. Δυστυχώς, η σύγκρουση ήταν τόσο μεγάλη που ο ένας από τους αναβάτες βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Η γυναίκα που επέβαινε σε μια από τις μηχανές τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων. Επίσης στο Νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα διεκομίσθη και ο οδηγός της άλλης μοτοσικλέτας, αλλά παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.


H μηχανή που διαλύθηκε από το τροχαίο δυστύχημα
-Φωτογραφία: flashnews.gr

Σημειώνεται, ότι οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε.

Καταληκτικά, να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο τροχαίο έρχεται μετά από τραγωδίες που σημειώθηκαν στην Κρήτη κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα.


 Μαύρη πρωτομαγιά! Νεκροί δύο οδηγοί μοτο και μια τραυματίας σε τροχαίο στα Χανιά

iefimerida
1/5/2019

Δείτε περισσότερες εικόνες στη σελίδα Flashnews


SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.