«The Lion King» Έρχεται τον Ιούλιο

Με το πρώτο trailer, που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες, να μετράει περισσότερες από 70 εκατομμύρια προβολές, η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για τη νέα ταινία «Lion King» του Jon Favreau.
Μάλιστα, οι ομοιότητες με την αντίστοιχη κινουμένων σχεδίων είναι εντυπωσιακές και συγκινητικές ταυτόχρονα.

Μέσα από το ολοκαίνουργιο trailer, που κυκλοφορεί, παρατηρούμε πως ουσιαστικά πρόκειται για μια «ζωντανή» αναβίωση πολλών θρυλικών σκηνών της πρώτης ταινίας κινουμένων σχεδίων «Lion King», από την βόλτα του Σίμπα και της Νάλα στο νεκροταφείο ελεφάντων, μέχρι την σκηνή με τις αντιλόπες.
Στο trailer εμφανίζονται επίσης όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες, από τον
Μουφάσα και τον Σκαρ μέχρι τους Ζάζου, Τιμόν και Πούμπα.

Στο νέο «Lion King» πρωταγωνιστεούν διάσημοι ηθοποιοί, ανάμεσά τους ο Donald Glover ως Σίμπα, η Beyoncé ως Νάλα αλλά και ο James Earl Jones, που θα κάνει ξανά τον Μουφάσα, ρόλο που είχε υποδυθεί και το 1994 στην ταινία κινουμένων σχεδίων.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Billy Eichner, Seth Rogen, John Oliver, Keegan-Michael Key, Eric Andre, Alfre Woodard και Chiwetel Ejiofor.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 19 Ιουλίου.




monopoli



Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (2019)Disney gr








SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.