Νέο Trailer Απο Το "Gemini Man"

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Gemini Man", το θρίλερ-δράσης του Ang Lee. Το νέο trailer που είναι καλύτερο απο το προηγούμενο, φανερώνει ενα action-thriller με καλογυρισμένες σκηνές δράσης, αλλά και μια πλοκή που φαντάζει κάπως επιπόλαιη. H ιστορία φέρνει τον χαρακτήρα του Will Smith αντιμέτωπο με τον κατά 25 χρόνια νεώτερο εαυτό του, ενα εξαιρετικά δύσκολο τεχνολογικό εγχείρημα, που αν και υλοποιήθηκε απο την κορυφαία εταιρεία Weta Digital, φαντάζει κάπως ημιτελές.



    "Η ιστορία εστιάζει σε ένα γηρασμένο επαγγελματία δολόφονο, ο οποίος στην προσπάθεια του να αποσυρθεί απο το "επάγγελμα" του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την απόλυτη πρόκληση: έναν κλώνο του εαυτού του, ο οποίος είναι 25 χρόνια νεότερος και στο ζενίθ των δυνατότητων του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ang Lee ("Crouching Tiger, Hidden Dragon", "Life of Pi"), ενώ το σενάριο που αρχικά έγραψε ο Darren Lemke ("Goosebumps") και έκτοτε αναθεώρησαν οι Brian Helgeland ("Mystic River"), Andrew Niccol ("The Truman Show") και David Benioff ("Game of Thrones"), υπογράφουν οι Billy Ray ("The Hunger Games"), Stephen J. Rivele ("Nixon") και Christopher Wilkinson ("Ali").

Στον πρωταγωνιστικό διπλό ρόλο βρίσκεται ο Will Smith ("I Am Legend"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Clive Owen ("Children of Men"), Benedict Wong ("Deadly Class"), Mary Elizabeth Winstead ("10 Cloverfield Lane"), Douglas Hodge, Ralph Brown, Theodora Miranne, Linda Emond, Tim Connolly, Kenny Sheard.

Το "Gemini Man" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:





Cinemode
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.