Η πεντάδα που οδηγεί την Ξάνθη στην μαγική της πορεία

Με το εντυπωσιακό 5 νίκες και μόλις 1 ήττα, η Ξάνθη φιγουράρει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και το gazzetta.gr αναφέρεται στην πεντάδα που δεν έχει λείψει από κανένα ματς οδηγώντας τους ακρίτες στην μαγική τους πορεία.
Αν πριν ξεκινούσε το πρωτάθλημα υπήρξε κάποιος που έλεγε πως μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές η Ξάνθη θα είχε 5 νίκες και 1 ήττα και θα βρισκόταν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σίγουρα θα τον περνούσαν, αν όχι για τρελό, τουλάχιστον για άσχετο με το ποδόσφαιρο. Και λέμε άσχετο, γιατί θα αναφερόταν σε μια ομάδα που πέρσι μέχρι την τελευταία αγωνιστική πάλεψε ως το τέλος για να σωθεί.

 Φώτης Καρακούσης

Το καλοκαίρι ωστόσο οι ακρίτες άλλαξαν εντελώς. Αποκτήθηκαν 15 παίκτες, ήρθαν ονόματα που μπορούσαν να κάνουν την διαφορά και όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα την κάνουν και με το παραπάνω. Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ έχει πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, έχοντας κερδίσει μέσα στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ στην πρεμιέρα, τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την 2η αγωνιστική, τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια την 3η και παρότι την 4η γνώρισε βαριά ήττα από την ΑΕΛ στην Λάρισα με 3-0, νίκησε τον Βόλο την 5η αγωνιστική και τον Παναθηναϊκό στην Ριζούπολη την 6η.
Μια απίστευτη πορεία που όπως αναφέραμε την έχει φέρει στην 2η θέση με 15 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Σε αυτό το εντυπωσιακό ξεκίνημα, έχουν βοηθήσει φυσικά όλοι, ωστόσο μια πεντάδα είναι αυτή που ξεχωρίζει, καθώς πέντε είναι και οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί και στα 6 παιχνίδια, μετρώντας 500 και πλέον λεπτά συμμετοχής.
Την πεντάδα αυτή την αποτελούν οι Φάμπιο Στουργκεόν, Αλεξάνταρ Κοβάτσεβιτς, Αριστοτέλης Καρασαλίδης, Λεάντρο Σόσα και Μεχντί Τερκί. Και οι πέντε, όπως φυσικά και οι συμπαίκτες τους, έχουν συμβάλει τα μέγιστα προκειμένου η Ξάνθη να φιγουράρει τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.....

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



 Gazzetta
7/10/2019

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.