Όταν τα κινούμενα σχέδια αγγίζουν τα παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πατέρας της μικρής Raegan όταν κατάλαβε ότι η κόρη του ήταν συναισθηματικά φορτισμένη από τα κινούμενα σχέδια που έβλεπε, έθεσε σε λειτουργία την κάμερα για να καταγράψει την αντίδραση της μικρής στην ιστορία που έβλεπε. Όλα συνέβησαν όταν η μικρή Raegan από το Κολοράντο έβλεπε καθ οδόν μέσα στο αυτοκίνητο κινούμενα σχέδια και συγκεκριμένα το τα  "Chipettes" από το "The Chipmunk" όπου είχαν αναλάβει την φροντίδα ενός μικρού πιγκουίνου που είχε χαθεί από την μάνα του. Η
μικρή άρχισε να βουρκώνει και να έχει μικρά ξεσπάσματα όση ώρα τραγουδούσαν στον μικρό πιγκουίνο για να απαλύνουν τον πόνο του μέχρι την ώρα που ο μικρός πιγκουίνος επανασυνδέθηκε με την μάνα του. Τότε η μικρή ξέσπασε σε κλάματα τρεμάμενη και ο πατέρας της χαρωπά αναφώνησε "Βρήκε τη μαμά της! Ναι!"


Είναι ίσως από τα ομορφότερα βίντεο που έχω συναντήσει στο Youtube!








Αν σας άρεσε η ανάρτηση κάντε κοινοποίηση στο Facebook και Like στην σελίδα μας tGOTN
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.