Evil Stick, ένα όχι και τόσο αθώο δώρο για τα παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Η Nicole Allen θέλησε να κάνει ευτυχισμένη την κόρη της αγοράζοντας της ένα παιχνίδι. Το παιχνίδι που θέλησε να αγοράσει στην κόρη της ονομάζεται "Evil Stick", ένα παιχνίδι σε περιτύλιγμα με έντονα χρώματα και με μία νεράιδα πάνω σε αυτό. Το παιχνίδι υποτίθεται ότι παίζει που βοηθάει στις όμορφες και χαρούμενες σκέψεις ενός παιδιού, κάτι που δεν ίσχυε. Το ραβδί σε σχήμα λουλουδιού έχει ένα ειδικό χαρτί που το κάνει σαν καθρέφτη, όταν η Nicole τράβηξε το χαρτί δεν πίστευε στα μάτια της. Είχε την εικόνα μίας
κοπέλας να κόβει τις φλέβες της με ένα μαχαίρι!
Ο Amar Moustafa, ιδιοκτήτης του καταστήματος που αγοράστηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι προσπάθησε να το δικαιολογήσει λέγοντας ότι οι γονείς θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί όταν αγοράζουν παιχνίδια στα παιδιά τους και πως ακόμα και ο τίτλος του παιχνιδιού "Evil Stick" θα έπρεπε να τους προετοιμάζει για παν ενδεχόμενο.  

Ωστόσο η Nicole μαζί με άλλους γονείς, πιστεύουν ότι το παιχνίδι θα πρέπει να αποσυρθεί από τα ράφια του καταστήματος.


Το παιχνίδι είναι για παιδιά από τριών ετών και πάνω όπως αναγράφει το εξωτερικό της συσκευασίας






SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.