Επική ανακοίνωση της Ξάνθης στα αγγλικά κατά της διαιτησίας!

Βράζουν» στην Ξάνθη με τον βοηθό Γιώργο Κουντουρέλη!

Με το δικό της... μοναδικό στυλ
διαμαρτηρήθηκε για τη διαιτησία του αγώνα με την Κέρκυρα η Ξάνθη! Οι ακρίτες εξέδωσαν ανακοίνωση στα αγγλικά για τις υποδείξεις του βοηθού!Οι ακρίτες εξέδωσαν ανακοίνωση… στα αγγλικά κατά του προαναφερθέντα επόπτη, με αφορμή τις δύο λανθασμένες υποδείξεις του στο ματς με την Κέρκυρα (1-1), αφού δεν σήκωσε τη σημαία του ούτε στη φάση του γκολ των Φαιάκων (64'), ούτε λίγο αργότερα σε νέα μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων (74').

Η ανακοίνωση της Ξάνθης

«One and a half meter in front, it’s too much my friend. It becomes huge when you are just in front of it. But in the end, it becomes an ENORMOUS CASE when in a similar moment you let the game to continue instead of stopping it and giving the offside.

Kisses»

Και η μετάφραση...

«1,5 μέτρο μπροστά, είναι πάρα πολύ φίλε μου. Γίνεται τεράστιο όταν είσαι ακριβώς μπροστά. Αλλά στο τέλος γίνεται πολύ μεγάλο θέμα όταν σε μία παρόμοια φάση, αφήνεις το ματς να συνεχιστεί, αντί να τη σταματήσεις και να δώσεις οφ σάιντ.

Φιλάκια».

sport-fm gr

10/2/2018
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.