Αναζητείται ο Ιβάν Σαββίδης στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Αναζητείται για σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, μετά την εισβολή του στο γήπεδο της Τούμπας, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, που δεν τελείωσε ποτέ.
Αυτή τη στιγμή σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του, βάσει των καταθέσεων που έχουν ληφθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης, δημοσιογράφους της NOVA και μάρτυρες, από
το τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Η δικογραφία συντάσσεται υπό την εποπτεία αθλητικού εισαγγελέα.
Η δικογραφία αφορά παραβίαση της αθλητικής νομοθεσίας και ειδικότερα παράνομη είσοδο σε αθλητικό χώρο και για 'παράνομη κατοχή αντικειμένου'- αφορά την κατοχή του όπλου. Σημειώνεται ότι ο κ.Σαββίδης κατέχει μεν νόμιμα το όπλο, αλλά απαγορεύεται η οπλοκατοχή στα γήπεδα ακόμη και από τους αστυνομικούς. Παράλληλα αναζητούνται και οι συνοδοί του κ.Σαββίδη που μπήκαν μαζί του στον αγωνιστικό χώρο και ήδη έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του ενός εξ αυτών. Οι κατηγορίες είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα. Το αυτόφωρο λήγει σήμερα το βράδυ. Αν έως τότε δεν έχει εντοπισθεί ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, τότε η δικογραφία θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση των ποινικών διώξεων και θα πάρει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης. Σημειώνεται ότι με δεδομένο πως η δικογραφία αφορά κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος δεν προβλέπεται η έκδοση εντάλματος, πράγμα που συμβαίνει για τα κακουργήματα.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα φέροντας όπλο και φέρεται να απείλησε τον διαιτητή και όχι μόνο όπως κατήγγειλε η ΑΕΚ. Επίσης, αναζητούνται τέσσερα μέλη της προσωπικής του συνοδείας, στα πλαίσια του αυτοφώρου.

 News247
12/3/2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.