Η φωνή της λογικής

Η φωνή της λογικής προσπάθησε να γίνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε έξαλλος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας μετά την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα.
Αμέσως μετά την ακύρωση του τέρματος του ΠΑΟΚ από τον διαιτητή Κομίνη στο 90ο λεπτό, ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε έξαλλος στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας από τους παίκτες του να αποχωρήσουν.
Ωστόσο, υπήρξε ένας, ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος έκανε νόημα στον Σαββίδη πως δεν πρέπει να αποχωρήσει η ομάδα και να παραμείνει στο γήπεδο για να λήξει το παιχνίδι.
Πάντως, ο Σαββίδης σε αυτή την κατάσταση δεν έδειχνε να καταλαβαίνει και χρειάστηκε να απομακρυνθεί εκτός αγωνιστικού χώρου.
Επίσης, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου του Βορρά, Λούμπος Μίχελ, φαίνεται να λέει προς τον διαιτητή Κομίνη: "You are finished" (Τελείωσες).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτό προβλέπει ο κανονισμός για το οφσάιντ
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.