Δεκτοί οι όροι Βασιλειάδη για τo ελληνικό πρωτάθλημα

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League αποφάσισε, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, να κάνει δεκτούς τους όρους που είχε θέσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανοίγοντας το δρόμο για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αποφασίστηκε το τριήμερο 31 Μαρτίου-2 Απριλίου να διεξαχθεί η αναβληθείσα 26η αγωνιστική, ενώ πιθανότατα εντός της Μεγάλης Εβδομάδας θα γίνει η εκκρεμής αναμέτρηση της 25ης ημέρας, μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννενα και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Σημειώνεται ότι μέχρι το πρωί της Δευτέρας, Ολυμπιακός και Ξάνθη ήταν οι ομάδες που δεν είχαν υπογράψει το σχετικό έγγραφο, καθώς Παναθηναϊκός και Λάρισα την Παρασκευή άλλαξαν άποψη συμφωνώντας εν τέλει με τις δεσμεύσεις Βασιλειάδη.

Τα κύρια σημεία των δεσμεύσεων αυτών, σύμφωνα με το athina984.gr, είναι:

– Σε περίπτωση που στην διάρκεια της σεζόν οπαδοί ομάδας προκαλέσουν φαινόμενα βίας (είσοδος στον αγωνιστικό χώρο, κερκίδες, αποδυτήρια, ή συμπλοκές εντός αγωνιστικού χώρου) τρεις φορές, ή αν ομάδα τιμωρηθεί πειθαρχικά για συμπεριφορά οπαδών τέσσερις φορές, τότε ο εν λόγω σύλλογος θα τιμωρείται με υποβιβασμό καθώς θα ανακαλείται το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

– Σε περίπτωση δυσφημιστικών δηλώσεων αξιωματούχων ομάδων που προκαλούν βίαιες συμπεριφορές μέσω ΜΜΕ ή social media, τότε θα τιμωρείται η ομάδα τους.

– Από την επόμενη περίοδο η ευθύνη για την φύλαξη των αγώνων θα περάσει στις ΠΑΕ με την αστυνομία εκτός γηπέδου.

– Θα καταργηθεί το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ως τρίτος βαθμός εκδίκασης πειθαρχικών αδικημάτων.

ThePressProject
26/3/2018
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.