Στο τέλος θα ξαναμείνει μόνο ένας! Έρχεται το reboot του «Χαϊλάντερ» μέσα στο 2019

Μετά από 10 χρόνια άκαρπων προσπάθειων, βρέθηκε το σενάριο που θα μας ξαναστείλει στα βουνά της Σκωτίας!
Ο Χαϊλάντερ ως γνωστόν είναι αθάνατος και αυτό φαίνεται να ισχύει κυριολεκτικά για το franchise του, καθώς μετά από 10 χρόνια που το reboot του ήταν στον πάγο, η Lionsgate που έχει τα διακαιώματα της ιστορίας, φαίνεται να βρήκε
σενάριο που την ικανοποιεί και ξεκινά την παραγωγή μιας νέας ταινίας. Ο νέος «Χαϊλάντερ» θα παρουσιάστεί μέσα στο 2019, καθώς θα ξεκινήσει γυρίσματα τους επόμενους μήνες,μόλις ο σκηνοθέτης του, ολοκληρώσει το τρίτο μέρος του «John Wick» που ετοιμάζει αυτό τον καιρό με τον Κιάνου Ριβς.

Το reboot του Χαϊλάντερ πρωτοσυζητήθηκε το 2008 από τη Summit Entertainment όμως ποτέ δε βρέθηκε ιστορία ικανή για να βάλει τα θεμέλια της παραγωγής. Η Summit αγοράστηκε το 2012 από τη Lionsgate που δεν απέρριψε το project αλλά και πάλι δεν βρέθηκε καλο σενάριο. Αυτό συνέβη επιτέλους τώρα, από τον Ράιαν Κόνταλ, σεναριογράφο του τηλεοπτικού «Colony», που για πρώτη φορά έπεισε τους ανθρώπους της εταιρείας ότι η ιστορία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι καλό.

Σύντομα λογικά θα γίνει και η επιλογή του πρωταγωνιστή, από τη στιγμή που μπήκαμε σε διαδικασία προ-παραγωγής. Θυμίζουμε ότι το πρώτο «Χαϊλάντερ» κυκλοφόρησε το 1986 με τους Κρίστοφερ Λαμπέρ και Σον Κόνερι και η επιτυχία του έφερε 4 σίκουελ και αμέτρητα τηλεοπτικά spinoffs.






Από τον Τάσο Μελεμενίδη
ΣΙΝΕΜΑ 
2/3/2018

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.