Τρομακτικό ατύχημα στο MotoGP

Ένα τρομακτικό ατύχημα είχε ο αναβάτης της Ducati Μικέλε Πίρο, ο οποίος έπεσε από τη μηχανή του κατά τη διάρκεια της εξάσκησης για το MotoGP της Ιταλίας, με συνέπεια να διακοπεί η διαδικασία.

Ο Πίρο «εκτοξεύτηκε» στον αέρα και κατέληξε στο έδαφος, αφότου έχασε τον έλεγχο της μηχανής του σε φρενάρισμα, ενώ κινούνταν με 350 χλμ/ώρα.


Ο 32χρονος αναβάτης έχασε της αισθήσεις του κατά την πτώση του στο έδαφος και κατέληξε στα χαλίκια, όπου έσπευσαν νοσηλευτές για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Αρχικά, διακομίστηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας για να εξεταστεί, ενώ στη συνέχεια και έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Φλωρεντίας για επιπλέον ιατρικό έλεγχο.

Μιλώντας στο ισπανικό κανάλι Movistar ο διευθντής της Ducati Paolo Ciabatti αποκάλυψε ότι ο Πίρο ήταν ξύπνιος και σε εγρήγορση, ωστόσο δεν μπορούσε να θυμηθεί το ατύχημα.

«Μπορεί να αναγνωρίσει ανθρώπους και να μιλήσει, ωστόσο δεν θυμάται τίποτα. Μπορεί να κινεί τα χέρια και τα πόδια του, όμως έχει ένα πρόβλημα με τον ώμο του, το οποίο θα εξετάσουν οι γιατροί στη Φλωρεντία για διαπιστώσουν ότι δεν έχει υπάρχει κάποιο κάταγμα», ανέφερε χαρακητριστικά.




filathlos
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.