Τι μανούβρα ήταν αυτή, ρε φίλε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός ο νταλικέρης μας έκανε να ντραπούμε για τις οδηγικές μας ικανότητες.
Το τιμόνι θέλει κότσια παιδιά. Κότσια και ικανότητες. Αν βγεις στο δρόμο φοβισμένος είσαι χαμένος από χέρι. Και εκτός από τα τρακαρίσματα, είναι και όλες αυτές οι μικρές καταστροφές που
μπορείς να προκαλέσεις στο αμάξι σου.Ο κόσμος αγχώνεται όταν είναι αναγκασμένος να περάσει από στενά δρομάκια, να τραβήξει χειρόφρενο σε ανηφόρα για να παρκάρει ή να πάρει τον δρόμο με την όπισθεν γιατί δεν χωρούν δύο αυτοκίνητα. Και όσοι τα χάνουν, προκαλούν ζημιές.
 Όχι όμως αυτός εδώ ο απίστευτος οδηγός, που ενώ κουβαλούσε στην καρότσα ένα πτερύγιο ανεμογεννήτριας (σ.σ.: εμείς το περάσαμε για λεπίδα τουρμπίνας), κατάφερε να κάνει μία κορυφαία μανούβρα χωρίς να χαλάσει την πορεία του ούτε στιγμή. Δες το και νιώσε ντροπή.


SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.