Η HMD Global ετοιμάζει την επόμενη ναυαρχίδα της Nokia

Είναι κοινό μυστικό ότι η HMD Global ασχολείται με την επόμενη ναυαρχίδα που θα ηγείται της γκάμας των smartphones της Nokia. 
Όπως αναφέρει το Phone Arena και άλλες πηγές, το επερχόμενο smartphone θα έχει το όνομα Nokia 9, αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο πλαίσιο της παρουσίας της HMD Global στην IFA 2018, ενώ ένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θα είναι η παρουσία ενός αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη του. Ο
σχεδιασμός της συσκευής αναμένεται να μοιάζει με εκείνο του Nokia 8 Sirocco, ενώ η οθόνη του θα έχει τεχνολογία OLED και θα προέρχεται από την LG Display.
Στη θέση του επεξεργαστή θα βρίσκεται ο Qualcomm Snapdragon 845, ενώ έμφαση θα δίνεται στο κομμάτι του imaging, με βελτιωμένα στοιχεία κάμερας, παρόλο που στην φάση αυτή δεν έχουν γίνει γνωστές κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά των φακών και των αισθητήρων που θα χρησιμοποιηθούν από τη Nokia. To  Nokia 9 εκτιμάται ότι θα έχει το Android 9.0 στη θέση του λειτουργικού συστήματος, σύμφωνα με όλες τις μέχρι σήμερα γνωστές πληροφορίες.
Η HMD Global έχει ξεκινήσει την εξέλιξη του Nokia 9 από τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το Phone Arena.


pestaola
11/7/2018
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.