Ο LaCie Rugged RAID Pro 4TB διαθέσιμος από την Comart

H Seagate Technology ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της NAB 2018 την κυκλοφορία του LaCie Rugged RAID Pro 4ΤB σηματοδοτώντας τη συνεχή της δέσμευση παροχής καινοτόμων λύσεων για την υποστήριξη ροών εργασίας των δημιουργικών επαγγελματιών.
«Η δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου είναι το κλειδί στη βιομηχανία μέσων και ψυχαγωγίας (M & E)», δήλωσε ο Tim Bucher, αντιπρόεδρος των καταναλωτικών λύσεων της Seagate. «Έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση του όγκου των
δεδομένων, από τη λήψη μέχρι το post-production, η μεταφορά, αποθήκευση και η πρόσβαση σε δεδομένα αποτελεί κεντρικό τμήμα της δημιουργικής ροής εργασιών. Η Seagate αναζητά συνεχώς λύσεις αποθήκευσης που επιτρέπουν στους χρήστες να εκμεταλλευτούν το δημιουργικό τους δυναμικό και να δημιουργήσουν πραγματικά αξέχαστο περιεχόμενο.»
Οι λύσεις της Seagate και της LaCie βοηθούν τους δημιουργικούς επαγγελματίες να προστατεύσουν την αξία του υλικού τους, όπως ψηφιακό βίντεο υψηλής ποιότητας και ανάλυσης σε όλη τη διαδικασία λήψης, επεξεργασίας, διανομής και αρχειοθέτησης.
Η LaCie, για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση για αποθήκευση υψηλής απόδοσης, παρουσιάζει την επόμενη γενιά της δημοφιλούς λύσης Rugged RAID, το Rugged RAID Pro 4TB, σχεδιασμένο από τον Neil Poulton.

Ασφαλεια Raid

Η σειρά Rugged έχει εξυπηρετήσει δημιουργικούς επαγγελματίες παρέχοντας ασφαλή και αξιόπιστη αποθήκευση τα τελευταία 13 χρόνια. Το Rugged RAID Pro προσφέρει μέχρι και 240 MB/s σε RAID 0 και RAID 1 για διατήρηση ενός δεύτερου αντιγράφου καθώς και για μεταφορά περιεχομένου για επεξεργασία.

Ενσωματωμενος SD reader

Με την ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών SD, διευκολύνει την ασφαλή δημιουργία αντιγράφων του υλικού σας. Λεπτότερο και ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του και ρυθμισμένο με το LaCie RAID Manager, είναι ένας ευέλικτος ταξιδιωτικός σύντροφος για τους πολυάσχολους βιντεογράφους και τους επαγγελματίες φωτογράφους. Tο Rugged RAID Pro είναι η σωστή λύση για όσους δίνουν προτεραιότητα στην χωρητικότητα, την ταχύτητα μεταφοράς και την ασφάλεια του υλικού τους κατά την διάρκεια εξωτερικών γυρισμάτων.

Thunderbolt 3

Το νέο Rugged RAID Pro εχει σχεδιαστεί με την τελευταία σύνδεση USB-C και είναι συμβατό με τους υπολογιστές Thunderbolt 3 της επόμενης γενιάς, αλλά και συμβατό με USB 3.0. Επίσης περιλαμβάνει περιορισμένη εγγύηση 3 ετών με υπηρεσίες ανάκτησης και διάσωσης δεδομένων.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στην Lacie εδώ
Δείτε το στο Comart eshop εδώ






H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής των συστημάτων αποθήκευσης LaCie, διαθέτει εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης σε εγκαταστάσεις video, post production, οπτικοακουστικές εφαρμογές, broadcast, γραφικών, animation, design, CAD κ.α. Ακομα είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής Apple, Adobe, Blackmagic Design κ.α. 





by George Polyzos
pestaola 
2/7/2018
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.