Νέα διαρροή χρωμάτων για το Note 9

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου Galaxy Note 9 της Samsung τόσο πληθαίνουν οι διαρροές σχετικά με τις λεπτομέρειες που αφορούν το επερχόμενο phablet.
Η πρώτη διαρροή αφορά στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Android Headlines και σχετίζεται με τις χρωματικές εκδόσεις της συσκευής. Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε εμφανίζονται τρεις χρωματικές εκδόσεις: μπλε, μαύρο και καφέ. Τα επίσημα ονόματα που φέρεται να έχει δώσει στις συγκεκριμένες εκδόσεις η Samsung είναι
Midnight Black, Coral Blue και Teddy Brown. Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι απουσιάζει η έκδοση Lilac Purple, η οποία σύμφωνα με προγενέστερη διαρροή φαίνεται πως επίσης θα κάνει την εμφάνισή της.
Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι η εικόνα εμφανίζει την κάθε έκδοση της συσκευής να συνοδεύεται και από διαφορετικό αξεσουάρ της Samsung. Σύμφωνα με εκτιμήσεις το Galaxy Note 9 θα συνοδεύεται από ένα από τα παρακάτω αξεσουάρ: ένα Samsung DeX Dock, ένα Samsung Gear S3 Frontier ή ένα σετ ακουστικών Gear Icon X (2018).
Επιπλέον, η μπλε έκδοση που εμφανίζεται στην ανάρτηση του Android Headlines επιβεβαιώνει την κίτρινη S Pen που φαινόταν στην ηλεκτρονική πρόσκληση για το Samsung Unpacked event. Φήμες θέλουν την S Pen του Note 9 να διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth και αυξημένες λειτουργίες και δυνατότητες χρήσης.
Η δεύτερη διαρροή που σχετίζεται με το Note 9 προέρχεται από τον λογαριασμό @RolandQuandt στο Twitter ο οποίος υποστηρίζει ότι η συσκευή θα κοστίζει στην Ευρώπη πάνω από 1000 ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι θα υπάρχει (για πρώτη φορά) έκδοση του Note 9 με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που θα είναι της τάξης των 512GB. Η βασική έκδοση της συσκευής επίσης θα είναι αναβαθμισμένη από τα 64GB στα 128GB και θα κοστίζει περί τα 1.050 ευρώ. Η έκδοση με τα 512GB αναμένεται θα κοστίζει, σύμφωνα με τη διαρροή, περί τα 1.250 ευρώ. Η έκδοση των 128GB θα είναι διαθέσιμη σε χρώματα μαύρο, μπλε και μοβ ενώ η έκδοση των 512GB θα κυκλοφορήσει σε μπλε και μαύρο, πάντα για τις αγορές της Ευρώπης.

 


by George Polyzos
pestaola
25/7/2018
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.