Τρισδιάστατος !

Επική πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Champions League, καθώς με γκολ των Βαρέλα (7’), Πρίγιοβιτς (52’) και Ελ Καντουρί (60)’ άλωσε το St. Jakob-Park, νίκησε για δεύτερη φορά τη Βασιλεία και πλέον ξεκινάει να σκέφτεται τη Σπαρτάκ Μόσχας.


Μπροστά σε δυόμιση χιλιάδες οπαδούς τους, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του απέδειξαν περίτρανα την ανωτερότητά τους και με ονειρεμένη απόδοση διέλυσαν τους Ελβετούς, διατηρώντας – όχι απλά – ζωντανό αλλά κατά πολύ ενισχυμένο το όνειρο της παρθενικής συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, ενώ ήδη κατοχύρωσαν μια θέση στους ομίλους του Europa League, ότι κι αν γίνει από εδώ και στο εξής.

Τα σχέδια των προπονητών

Ο Αλεξάντερ Φράι, επέλεξε την επιστροφή ποδοσφαιριστών που ξεκουράστηκαν στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξαμάξ αλλάζοντας εκ νέου τον σχηματισμό σε 4-2-3-1. Στόχος του ήταν να πιέσει τον ΠΑΟΚ από τα πρώτα λεπτά σημειώνοντας ένα γρήγορο γκολ και μεταφέροντας την πίεση στον «Δικέφαλο» εκμεταλλευόμενος και τη δυναμική της έδρας του. Την ίδια στιγμή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, απόλυτα πιστό στο 4-2-3-1, προέβη – αρχικά – σε μια διαφοροποίηση σε σχέση με την αντίστοιχη ενδεκάδα της Τούμπας, επιλέγοντας τον Ελ Καντουρί αντί του Ζαμπά, για την ωριμότητα και την εμπειρία του Μαροκινού. Ωστόσο, στην προθέρμανση «έχασε» και μια από τις πλέον σημαντικές του σταθερές καθώς ο Βιεϊρίνια ένιωσε ενόχληση και αναγκαστικά αντικαταστάθηκε από τον Χατσερίντι που πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας, στέλνοντας τον Κρέσπο στο αριστερό άκρο της.

Ο ... αιφνιδιασμός 

Από τα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ έδειξε πως δεν προτίθεται να κλειστεί στην άμυνά του περιμένοντας τον αντίπαλο. Με πολύ καλή συνοχή, εξαιρετικές αποστάσεις κι αλληλοκάλυψη περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να βγει στον ελεύθερο χώρο και να καταφέρει πλήγμα στους γηπεδούχους. Ωστόσο, το ... .......

 Διαβάστε αναλυτικά στο novasports.gr 



 https://im2.7job.gr/sites/default/files/imagecache/1200x675/article/2018/31/269065-19861929.jpg
 PhotoTVXS
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.