Επικό βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο της Κρήτης

Ο Ψαραντώνης πρωταγωνιστεί στο νέο απολαυστικό διαφημιστικό για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης. Και είναι απολαυστικό!

Ο Ημιμαραθώνιος της Κρήτης επιστρέφει και οι διοργανωτές του προσκαλούν το κοινό να συμμετάσχει με ένα απολαυστικό βίντεο.
 Στις σκηνές του νέου διαφημιστικού σποτ
πρωταγωνιστούν ένας Γερμανός τουρίστας, θαυμαστής της κρητικής φύσης, ο Ψαραντώνης, η γιαγιά από το προηγούμενο σποτ και πολλοί άλλοι εθελοντές που συμμετέχουν για να βοηθήσουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο νησί της Κρήτης.

 Το βίντεο είναι γυρισμένο σε πανέμορφα τοπία της νότιας Κρήτης και της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, αναδεικνύει την κρητική φιλοξενία μέσα από ξεκαρδιστικές ατάκες και ανατρεπτικές σκηνές.
Μέσα από μια ευφάνταστη πλοκή Κρητικοί «σώζουν» από μια υποτιθέμενη αυτοκτονία, τον οδηγούν στο σπίτι τους και τον φιλοξενούν.
 Στο σπίτι στήνεται ένα γνήσιο κρητικό γλέντι στο οποίο ο Γερμανός τουρίστας δέχεται την κουλτούρα, τη γαστρονομία και τη μουσική κληρονομιά της Κρήτης.

 Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου και αναμένεται να προσελκύσει πάλι χιλιάδες αθλητές που πραγματικά απολαμβάνουν την όμορφη διαδρομή μέσα από ελιές, αμπέλια και γραφικά χωριά αλλά και συμμετέχουν στο πρωτότυπο γλέντι που στήνεται αμέσως μετά την απονομή προσφέροντας εντελώς δωρεάν γεύσεις της Κρητικής κουζίνας και της Κρητικής μουσικής και του χορού.

 Για συμμετοχές στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας, επισκεφτείτε το www.cretehalfmarathon.com...

mixanitouxronou





σελίδα:Ημιμαραθώνιος Κρήτης
facebook: Ημιμαραθώνιος Κρήτης • Crete Half Marathon
youtube:  Ημιμαραθώνιος Κρήτης

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.