Omen of Sorrow Review

Παγωμένο, ερημικό, χωρίς ζωή.

To Omen of Sorrow βάζει τα δυνατά του για να σας κερδίσει. Διαθέτει σχεδόν ακριβώς ότι χρειάζεται ένα Fighting με ένα περίεργο cast που αποτελείται από ιδιαίτερους χαρακτήρες.

Το δημιούργημα της AOne Games χρησιμοποιεί ονόματα από μύθους καθώς και από το
γενικότερο lore κλασσικών horror ταινιών. Έτσι θα δείτε φανταστικές μάχες μεταξύ λυκάνθρωπου και μούμιας καθώς και μαχητών που παλεύουν για να μας σώσουν από αυτά τα τρομερά πλάσματα.


 Written by Μάρκος Ασκανιάν



omen of sorrow 1


Το Omen of Sorrow είχε κάνει την εμφάνισή του στην E3 το 2017 και προσωπικά με εντυπωσίασε καθώς το trailer του μου θύμισε το gameplay του Killer Instinct ή/και αυτό του Mortal Kombat με την ατμόσφαιρα να κινείται σε μια πιο gothic αισθητική τρόμου. Τελικά όμως μπορεί το Omen of Sorrow να ξεχωρίσει από τα εδραιωμένα ονόματα του χώρου;

Οι επιθυμίες είναι η πηγή της θλίψης
 
Το σενάριο του Omen of Sorrow θα μπορούσε να είναι τρομερό καθώς το lore με το οποίο πραγματεύεται σίγουρα από μόνο του έχει αρκετό ενδιαφέρον και θα μπορούσε να υπάρχει μια ωραία και ανατρεπτική ιστορία που θα συνέδεε όλους αυτούς τους χαρακτήρες. Για κακή τύχη όλων μας, θα απογοητευτείτε. Το story mode διαθέτει απλώς ένα υποτυπώδες σενάριο χωρίς καμία προσπάθεια για πρωτοτυπία. Ανά διαλείμματα υπάρχουν κάποιες σκηνές όπου μέσω voice-over αναφέρονται διάφορα (χωρίς κανένα απολύτως νόημα) και πριν ή μετά από κάποια μονομαχία υπάρχουν κάποιοι διάλογοι μεταξύ των χαρακτήρων αλλά μέσω text.



Μόνο όταν υποφέρεις καταλαβαίνεις πραγματικά
 
Ευτυχώς, πέρα από το αδιάφορο story mode υπάρχουν οι συνήθεις ύποπτοι του genre: arcade, survival, training και local versus. Στο arcade επιλέγετε το χαρακτήρα με τον οποίο θέλετε να σφαλιαρίσετε τους υπόλοιπους και λαμβάνετε μέρος σε οχτώ διαφορετικές μονομαχίες με την τελευταία να αποτελείται από τα bosses του Omen of Sorrow, τη σέξι και γοητευτική Thalessa ή τον ακέφαλο καβαλάρη Arctorius.

omen of sorrow 2

Διαβάστε τη συνέχεια του review: GameWorld



SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.