Μεξικό: Βίντεo από τη στιγμή της έκρηξης στον πετρελαιαγωγό

Σοκαριστική είναι η στιγμή της έκρηξης στον πετρελαιαγωγό στο Μεξικό, που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 66 άτομα, ενώ ακόμα 85 αγνοούνται.
Η φονική έκρηξη έχει καταγραφεί σε βίντεο.
Το περιστατικό συνέβη την ώρα που κάτοικοι έκλεβαν βενζίνη από σημείο του αγωγού που είχε διαρροή.

Η πυρκαγιά σημειώθηκε στην τοποθεσία Τλαουελίλπαν της πολιτείας Ιδάλγο, περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια της Πόλης του Μεξικού, όπου μια διαρροή στον πετρελαιαγωγό είχε προσελκύσει δεκάδες κατοίκους που πήγαιναν παράνομα να γεμίσουν τους κουβάδες και τα κάνιστρά τους με καύσιμο.
«Ξέρουμε ότι γινόταν υπεξαίρεση καυσίμων και ότι οι αρμόδιες αρχές είχαν ήδη επιληφθεί του θέματος» δήλωσε ο Ομάρ Φαγιάντ, ο κυβερνήτης της πολιτείας Ιδάλγο.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν εικόνες με δεκάδες ανθρώπους να βρίσκονται στο σημείο της διαρροής και να παίρνουν το καύσιμο που έρεε συνεχώς.
Λίγες ώρες αργότερα, μεταδόθηκαν εικόνες από τη φωτιά, με ανθρώπους τρομαγμένους να τρέχουν μακριά και να ουρλιάζουν ζητώντας βοήθεια. Άλλες εικόνες έδειχναν καμένα πτώματα να κείτονται στο έδαφος ενώ είχε γίνει νύχτα.




Reader
19/1/2019
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.