Ελληνική περιοδεία των Skyclad

Η επιστροφή των Θρύλων του Folk Metal στη χώρα μας για ένα Special Best of Setlist είναι γεγονός!
Δύο χρόνια πριν, η επιστροφή του κιθαρίστα Dave Pugh, οποίος συμμετείχε στη σύνθεση των σπουδαίων τεσσάρων πρώτων άλμπουμ τους, συνοδεύτηκε από την
κυκλοφορία του εξαιρετικού "Forward Into The Past" το οποίο απέδειξε πως οι ουρανοντυμένοι έχουν ακόμα πολλές ιστορίες να μας διηγηθούν.
Η μπάντα γιόρτασε την κυκλοφορία αυτή με μια περιοδεία σε 6! ελληνικές πόλεις πείθοντας και τον πλέον δύσπιστο οπαδό τους πως η «νέα» σύνθεση της (κοντά 20 χρόνια και συνεχίζει!) δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τις ένδοξες ημέρες των '90s. Μάρτυρες όσοι γέμισαν τα Venues και χόρευαν μέχρι τελικής πτώσεως σε Ξάνθη, Καστοριά, Αγρίνιο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα!
Δυστυχώς σε εκείνο το tour ο αρχηγός του συγκροτήματος Steve Ramsey δεν μπόρεσε να ακολουθήσει λόγω προβλήματος υγείας. Τα βίντεο και οι αποθεωτικές ανταποκρίσεις από κάθε βραδιά τον έκαναν να ανυπομονεί για το επόμενο ελληνικό tour, το οποίο δεν έπρεπε να καθυστερήσει.
Έτσι και φέτος τον Απρίλιο, τέσσερις ελληνικές πόλεις θα απολαύσουν την πλήρη, εξαμελή, σύνθεση των Skyclad σε ένα χορταστικό 2ωρο best of setlist.

Θεσσαλονίκη, 10 Απριλίου 2019 - Unplugged live στο Stones Rock Bar

Κομοτηνή, 11 Απριλίου 2019 - Λέσχη Κομοτηναίων

Λάρισσα, 12 Απριλίου 2019 - Larissa Sports Center

Θεσσαλονίκη, 13 Απριλίου 2019 - Eightball Club

Αθήνα, 14 Απριλίου 2019 - Temple Club

  

Rocking
31/1/2019


SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.