Οι πρώτες διαρροές για το επερχόμενο Sony Xperia XA3

H Sony ετοιμάζεται για την παρουσίαση του Xperia XA3, το οποίο αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο Mobile World Congress 2019.
Το κύριο χαρακτηριστικό του Sony Xperia XA3 είναι η μεγάλη επιφάνεια της οθόνης που δεσπόζει στο μπροστινό μέρος, σε μία
σχεδιαστική πρόταση που καταφέρνει να διαφοροποιηθεί από άλλες προτάσεις της αγοράς των smartphones. H οθόνη αυτή αναμένεται να έχει διαγώνιο 5.9 ιντσών, σε αναλογία οθόνης 21:9, η οποία είναι και αυτή διαφορετική από το πιο συνηθισμένο 18:9. Η ανάλυση θα είναι 2560×1080 pixels, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα γνωστές πληροφορίες.
Στη θέση του επεξεργαστή εκτιμάται ότι θα βρίσκεται ο Qualcomm Snapdragon 660, με μνήμη RAM 4 GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB, πίσω συνδυασμό κάμερας με δύο φακούς στα 23 Megapixel, με τη selfie camera να είναι στα 8 Megapixel. Στο πλάι θα είναι τοποθετημένος ένας αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ θα υπάρχει και μία θύρα USB Type C. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Sony Xperia XA3 θα είναι στα 3500 mAh.
Το νέο μοντέλο, όπως γίνεται εμφανές από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, θα βρίσκεται στην αγορά των mid range smartphones, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε αρκετά ενδιαφέρουσες χρωματικές παραλλαγές για να ικανοποιεί όλα τα γούστα.

pestaola
11/2/2019

To μελλοντικό Samsung Galaxy Note θα έχει κάμερα στο S Pen

Νέα διαρροή των renders του Nokia 9 PureView με πενταπλή κάμερα


To Google+ διαγράφει τα δεδομένα των χρηστών στις 2 Απριλίου

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.