Microsoft: “O Internet Explorer δεν μπορεί να θεωρείται browser”

Στελέχη της Microsoft τονίζουν ότι ο Internet Explorer δεν μπορεί να θεωρείται ως ένας web browser με τα σύγχρονα δεδομένα. 
Για την Microsoft, ο Internet Exporer αποτελεί μία λύση συμβατότητας για επιχειρηματικές εφαρμογές, ενώ σημειώνεται σε όλους τους τόνους ότι δεν θα πρέπει να τον χρησιμοποιεί κανείς για σκοπούς περιήγησης του Διαδικτύου.
Ο Internet Explorer δεν υποστηρίζεται στο πεδίο της κυβερνοασφάλειας και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν θα πρέπει να τον χρησιμοποιεί κανείς ως τον default browser ενός συστήματος.
Τα web sites που δημιουργούνται σήμερα δεν λαμβάνουν υπόψη στο σχεδιασμό τους τον Internet Explorer, αλλά τους άλλους μοντέρνους browsers, όπως είναι ο Microsoft Edge, καθώς και οι διάφορες υλοποιήσεις του οικοσυστήματος των browsers που είναι βασισμένοι στο Chromium. O Internet Explorer είχε ως βασικό του στόχο την απλότητα, αλλά δεν μπορεί -σε καμία περίπτωση- να θεωρηθεί ως ένα εργαλείο που μπορεί να υποστηρίξει την πολυπλοκότητα της μοντέρνας εκδοχής του Παγκόσμιου Ιστού.
Η μόνη χρησιμότητα που βλέπει η Microsoft στον Internet Explorer είναι ως ένα εργαλείο συμβατότητας σε ένα τοπικό εσωτερικό δίκτυο μίας επιχείρησης για τη δοκιμή λειτουργίας μίας επιχειρηματικής εφαρμογής, κάτι που ανταποκρίνεται σε εξαιρετικά περιορισμένο εύρος αναγκών.

by Nikos Kaimakamis
pestaola
14/2/2019



Η LG Electronics ανακοινώνει τις σειρές LG Q και K λίγο πριν το MWC

Νέο δωρεάν εργαλείο σύμπτυξης και ανάλυσης απειλών Kaspersky CyberTrace

 
Με Crystal Sound OLED και τεχνολογία Meridian Audio το LG G8 ThinQ

 

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.