«Game of Thrones»: Άκρα μυστικότητα για το μεγάλο φινάλε

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την τελευταία σεζόν του «Game of Thrones», το πρώτο επεισόδιο της οποίας θα μεταδοθεί στις 14 Απριλίου.
Η μυστικότητα που επικρατεί από το δίκτυο HBO για τα επεισόδια που πρόκειται να προβληθούν είναι μεγάλη, ενώ αυτό που φυλάσσεται με ιδιαίτερη προσοχή, είναι το τελευταίο επεισόδιο, το μεγάλο φινάλε.











Μόνο λίγα μέλη του συνεργείου είχαν την ευκαιρία να παραστούν στα γυρίσματα των τελευταίων σκηνών της δημοφιλούς σειράς, προκειμένου να μην υπάρξουν διαρροές. Όλα, ωστόσο, δείχνουν ότι η αυλαία θα φέρει αντιδράσεις και θα είναι αμφιλεγόμενη.









Αντίθετα, είναι ήδη γνωστό πως για το προτελευταίο επεισόδιο -της μάχης που είναι ήδη θρυλική- χρειάστηκαν έντεκα εβδομάδες νυχτερινών γυρισμάτων. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια μάχη που κινηματογραφήθηκε ποτέ, μαζί με τον μεγαλύτερο αριθμό μελών του καστ της σειράς που βρέθηκε ποτέ μαζί.





«Θέλουμε ο κόσμος να το αγαπήσει. Είναι κάτι που σημαίνει πολλά για μας. Ξοδέψαμε έντεκα χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Επίσης, γνωρίζουμε πως ό,τι και να κάνουμε, ακόμη κι αν είναι η πιο άριστη επιλογή, συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων θα μισήσουν τις καλύτερες απ’ όλες τις πιθανές εκδοχές. Δεν υπάρχει καμία εκδοχή όπου όλοι θα συμφωνήσουν. Αυτό είναι μια απιθανότητα που δεν υπάρχει.



 
Ελπίζω τα επιχειρήματα να είναι υπέρ μας όπως έγινε με το φινάλε του “Breaking Bad”», ανέφερε ο Nτ. Μπ. Βάις, ένας από τους δύο δημιουργούς και σεναριογράφους της σειράς.


«Μια ιστορία δεν είναι πραγματικά καλή αν έχεις ένα κακό τέλος. Φυσικά και ανησυχούμε για το φινάλε», δήλωσε ο έτερος δημιουργός και σεναριογράφος, Ντέιβιντ Μπένιοφ.

 τελευταία σεζόν του «Game of Thrones»

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
6/3/2019
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.