Μύκονος: «Χαμός» με τα υπερμεγέθη τουρίστριας !(vid)

Διανύουμε τον Αύγουστο και στη Μύκονο παραθερίζει κόσμος και ντουνιάς, κάθε καρυδιάς καρύδι και τα… παράξενα θεάματα αποτελούν καθημερινότητα.
Όσοι βρίσκονται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων, σίγουρα θα είδαν δύο τεράστια στήθη
να βολτάρουν στα γραφικά και κοσμοπολίτικα στενά. Φυσικά, ανήκουν σε μια τουρίστρια, η οποία μάλλον θέλησε να δείξει σε όλους πόσο υπερβολική μπορεί να γίνει η πλαστική στήθους…
Κι αυτό γιατί επέλεξε να βάλει τόσο μεγάλα, που ξεπερνάνε το μέγεθος του… κεφαλιού της, κάνοντας όποιον την αντικρίζει να κοιτά αποσβολωμένος. Και όχι από θαυμασμό…

Όπως και να ‘χει, η εν λόγω τουρίστρια, αγνώστων λοιπών στοιχείων, έχει γίνει το θέμα των ημερών και όπου πάει, προκαλεί σχόλια. Το mykonoslive.tv προφανώς δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγο μπροστά σε ένα τέτοιο περίεργο θέαμα.


Δείτε το βίντεο




ΜΥΚΟΝΟΣ


NΕΑ ΣΕΛΙΔΑ
12/8/2019
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.