Ο τρόμος και η νοσταλγία των 80s επιστρέφουν με το «American Horror Story»


Το «Stranger Things» απέκτησε ανταγωνισμό, όπως φαίνεται από το γεμάτο νοσταλγία τρέιλερ του «American Horror Story: 1984».

Η ένατη σεζόν του «American Horror Story» θα μας ταξιδέψει πίσω στο 1984 και όπως είναι αναμενόμενο, τα νέα επεισόδια της σειράς
αντλούν έμπνευση από τις κλασικές ταινίες τρόμου της εποχής, όπως το «Παρασκευή και 13». Μετά το πρώτο teaser τον περασμένο Απρίλιο, το οποίο είχε μουσική επένδυση το «Six Feet Under» της Billie Eilish, οι παραγωγοί της σειράς έδωσαν στην δημοσιότητα ένα ολοκληρωμένο τρέιλερ.

You’re all gonna die. Watch the OFFICIAL TRAILER for . Premieres 9/18 on @FXNetworks.


Στην νέο τρέιλερ εμφανίζονται οι Emma Roberts, Cody Fern, Billie Lourd, Gus Kenworthy και DeRon Horton, οι οποίοι ταξιδεύουν μαζί σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού η παρέα μαθαίνει για την ιστορία ενός σχιζοφρενούς δολοφόνου – τον Mr. Jingles – που έχει αποδράσει από την φυλακή και αργότερα συναντούν έναν μυστηριώδη άνδρα.
Παρά το γεγονός ότι η πρεμιέρα του ένατου κύκλου θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου, οι παραγωγοί έχουν ήδη λάβει το «πράσινο φως» για μια δέκατη σεζόν. Το μέλλον πάντως της σειράς δε είναι ξεκάθαρο, καθώς ο δημιουργός του «American Horror Story» Ryan Murphy υπέγραψε ένα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το Netflix για την παραγωγή πρωτότυπου υλικού.


Lovely night for a hike.

 

Μιλώντας για την διάρκεια της σειράς, ο Murphy έχει σχολιάσει πρόσφατα πως θα συνεχίσει «όσο έχουμε ιδέες και την δυναμική, πραγματικά μου αρέσει να την κάνω».

click@life
28/8/2019

Πρώτη ματιά στο καστ του «American Horror Story: 1984»

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.