Homeworld 3

Το δημοφιλές Strategy επιστρέφει.

Το Homeworld αποτέλεσε ένα Real-Time Strategy για ψαγμένους καθώς κυκλοφόρησε τις πρώτες του δύο εκδόσεις το 1999 και το 2003, ενώ το 2015 είχαμε και τις Remastered εκδόσεις τους.

Στα πλαίσια της έκθεσης PAX West ανακοινώθηκε η τρίτη έκδοση της σειράς, την οποία θα αναπτύξει η Blackbird Interactive, η οποία είχε αναλάβει τις Remastered εκδόσεις. Η Blackbird έχει ιδρυθεί από τον Rob Cunningham, Art Director του Homeworld, άρα θα πρέπει να αναμένουμε τα γραφικά και το art direction να παραμένουν πιστά στις παραδόσεις της σειράς.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:



Η ιστορία θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε. Η μάχη θα είναι πλήρως 3D με κλασικά RTS στοιχεία στο gameplay. Υπάρχει επίσης μια καμπάνια χρηματοδότησης του παιχνιδιού στο Fih, ενώ όσοι γίνετε backers θα αποκτήσετε πρόσβαση και στο Homeworld Mobile.

Το Homeworld 3 θα κυκλοφορήσει στο μέλλον για PC.

Διαβάστε τα reviews των Homeworld και συζητήστε περισσότερα για το Homeworld 3 στο παρακάτω forum topic.


Μάνος Γρυπάρης
Game World
31/8/2019

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.