Βαρκάδα με κολοκύθα!!! (βίντεο)

Αγρότης από το Τενεσί των ΗΠΑ, καλλιέργησε μια γιγάντια κολοκύθα 450 κιλών και στη συνέχεια την μετέτρεψε σε βάρκα.

Ο Τζάστιν Όουνμπι πάλευε εδώ και χρόνια ώστε να δρέψει από το χωράφι του μια πελώρια κολοκύθα. Το φαινόμενο δεν είναι ασυνήθιστο στις ΗΠΑ, όπου τα πορτοκαλί λαχανικά, ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή την περίοδο λόγω
Χάλογουιν, φτάνουν και ξεπερνούν ακόμη και τον μισό τόνο. Πριν από μερικές ημέρες, Βέλγος παραγωγός έκοψε κολοκύθα που ξεπερνούσε τα 1000 κιλά. Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/kalliergise-kolokytha-tin-ekane-barkaΟ Τζάστιν Όουνμπι πάλευε εδώ και χρόνια ώστε να δρέψει από το χωράφι του μια πελώρια κολοκύθα. Το φαινόμενο δεν είναι ασυνήθιστο στις ΗΠΑ, όπου τα πορτοκαλί λαχανικά, ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή την περίοδο λόγω Χάλογουιν, φτάνουν και ξεπερνούν ακόμη και τον μισό τόνο. Πριν από μερικές ημέρες, Βέλγος παραγωγός έκοψε κολοκύθα που ξεπερνούσε τα 1000 κιλά.

Ο Αμερικανός αγρότης έχει βάλει στόχο να φτάσει μια από τις κολοκύθες του τα 500 κιλά. Φέτος πλησίασε πολύ, καθώς το πορτοκαλί γιγάντιο λαχανικό άγγιξε τα 453 κιλά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNN, αλλά και όσα λέει σε αυτό η γυναίκα του, ο Όουνμπι προμηθεύτηκε σπόρο από την κολοκύθα που έσπασε το ρεκόρ την περασμένη χρονιά – με βάρος 850 κιλά παρακαλώ – φύτεψε τις κολοκυθιές του τον περασμένο Μάιο και περίμενε υπομονετικά.

«Βρισκόταν εκεί έξω καθημερινά να την ποτίζει, να την σκεπάζει όταν είχε ζέστη και να είναι σίγουρος πως τα σκαθάρια δεν θα την πλησιάσουν» λέει χαρακτηριστικά η σύζυγός του Κριστίν. Με τη βοήθεια ενός γείτονα, ο αγρότης από το Τενεσί φόρτωσε την κολοκύθα σε ένα τρέιλερ και την ζύγισε. Ήταν η μεγαλύτερη που είχε βγει από το δικό του χωράφι μέχρι σήμερα. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν μόλις 110 κιλά.

 https://www.facebook.com/christin.ownby/videos/10101335147730678/


Ο Τζάστιν άνοιξε την κολοκύθα την άδειασε, κράτησε φυσικά τους πολύτιμους σπόρους και στη συνέχεια συνέλαβε μια ιδιοφυή ιδέα. Να ρίξει την κολοκύθα στο ποτάμι και να κάνει κουπί, για να διασκεδάσει εκείνος και η οικογένειά του.


 https://www.facebook.com/christin.ownby/videos/10101335147875388/


Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα του CNN, η μετατροπή μιας κολοκύθας γίγα σε βάρκα δεν είναι πρωτότυπη σύλληψη του αγρότη από το Τενεσί. Στο Ιλινόις έχει καθιερωθεί διαγωνισμός βαρκάδας με κολοκύθα, όπου οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να κάνουν κουπί πάνω στα γιγαντιαία λαχανικά.





iefimerida
23/10/2019
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.