Η Microsoft ετοιμάζει μεγάλη αλλαγή για τα Windows 10

Μια από τις μεγάλες αλλαγές που έφεραν τα Windows 10 όταν πρωτοεγκαταστάθηκαν στους υπολογιστές μας ήταν να αλλάξουν -επιτέλους!- τον «εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντα» Internet Explorer με τον Edge ως native browser του συστήματος.

Ωστόσο, τέσσερα χρόνια μετά, ο Edge παραμένει στα... χαμηλά, πολύ πίσω από τον Chrome ή τον Firefox, κάτι που η Microsoft
προτίθεται να αλλάξει οριστικά με τη νέα έκδοσή του, η οποία αναμένεται να έλθει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πλέον ο Edge θα στηρίζεται στην μηχανή Chromium, με την οποία η Google δημιούργησε τον Chrome και η Microsoft υπόσχεται έναν ταχύτατο και εξαιρετικά αποτελεσματικό browser.
Μάλιστα, για να τονίσει την αποφασιστικότητά της να αλλάξει τα πάντα στον Edge, παρουσίασε και το νέο logo του browser, το οποίο δεν θυμίζει τίποτα την προηγούμενη εκδοχή του.
Τώρα το μόνο που μένει είναι να μάθουμε πότε η Microsoft θα... απελευθερώσει τον νέο Edge στους υπολογιστές μας.

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
4/11/2019
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.