Camera51: To δωρεάν application που σε κάνει καλύτερο φωτογράφο

Με τα περισσότερα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά να είναι πλέον εξοπλισμένα με σχετικά καλές έως άριστες κάμερες, και με πολλά κοινωνικά δίκτυα να φιλοξενούν αποκλειστικά φωτογραφίες, ο καθένας πλέον μπορεί να δημιουργήσει ικανοποιητικές φωτογραφίες. Τι να κάνεις όμως τα προηγμένα κινητά και τις πολύπλοκες εφαρμογές για καλύτερες φωτογραφίες και χειροκίνητες ρυθμίσεις, όταν δεν μπορείς να σταυρώσεις ένα
κάδρο της προκοπής ή όλοι σου οι ορίζοντες είναι θεόστραβοι;

 Αυτό το τελευταίο... προβληματάκι έρχεται να διορθώσει ένα νέα, δωρεάν application, ονόματι Camera51.


Το Camera51, χρησιμοποιώντας ένα set από προηγμένους αλγόριθμους ανάλυσης του κάδρου που θέτουν σε εφαρμογή ορισμένους από τους βασικότερους κανόνες της σύνθεσης, αναλύουν τα στοιχεία που συνθέτουν το κάδρο μας και προτείνουν που και πως να τοποθετήσεις το αντικείμενό σου για καλύτερα καδραρισμένες φωτογραφίες. Πως; Απλά ακολουθώντας σε πραγματικό χρόνο, τα βελάκια στην οθόνη. Το Camera51 κυκλοφορεί προς το παρόν μόνο για smartphones με λειτουργικό Android (αν και οι δημιουργοί του υπόσχονται σύντομα την έκδοση για iOS), και μπορείτε να το τσεκάρετε και να το κατεβάσετε από εδώ, αφού πρώτα παρακολουθήσετε το διασκεδαστικό, συνοδευτικό βίντεο παρουσίασής του:

lifo
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.