Έκανε το αμάξι του να φαίνεται διπλό [Πάνω-Κάτω] (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Rick Sullivan είναι μηχανικός από το Ιλινόις, κατασκεύασε ένα Upside Down φορτηγάκι το οποίο δικαιολογημένα τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του όταν το βγάζει για μια βόλτα. Με την πρώτη ματιά όλους τους μπερδεύει και χρειάζεται λίγος χρόνος για να καταλάβουν τι έγινε. Πρόκειται για μία κατασκευή από δύο ξεχωριστά οχήματα, ένα Ford Ranger 1991 το οποίο είναι αυτό που πατάει στον δρόμο και ένα σκελετό από pickup F-150 του 1995 με περιστρεφόμενες ρόδες.

Η έμπνευση του ήρθε όταν κλήθηκε να μεταφέρει στο συνεργείο του ένα αναποδογυρισμένο Ford Ranger. Πέρασε έξι μήνες και ξόδεψε 6.000$ για την κατασκευή του οχήματος το οποίο είναι ανθεκτικό και πλήρως λειτουργικό.
"Οι άνθρωποι μένουν έκπληκτοι" είπε σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mail, "Είναι από εκείνα τα πράγματα που δεν μπορείς να αναγνωρίσεις με την πρώτη ματιά τι είναι".












SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.